40%
Smartwool -Men's NTS Mid 250 Crew - Black
Smartwool -Men's NTS Mid 250 Crew - Black
Men's NTS Mid 250 Crew - Black
Men's NTS Mid 250 Crew - Black

Men's NTS Mid 250 Crew - Black

Smartwool

479.40 DKK
Førpris: 799,00 DKK

Du sparer 319,60 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Smartwool Men's NTS Mid 250 Crew Neck er den mest populære baselayer og midlayer fra Smartwool, og med rigtig god grund.

Det er virkelig med god grund at Mid 250 er en af de mest solgte modeller fra Smartwool. Den passer nærmest perfekt til det danske klima. Det er en forholdsvis tyk trøje, der sagtens kan bruges som en lettere trøje på de kølige sommeraftner, men i høj grad virker perfekt som det midterste lag om vinteren. Skal du bruge trøjen på rigtig kolde dage, eks. en vinterdag, kan du med fordel tage en netundertrøje under i uld, eller en Smartwool Merino 150 t-shirt. På de kølige efterårsdage, vil det ofte være nok bare med denne NTS Mid 250.

Denne crew neck trøje fra Smartwool er produceret i 100% blød og lækker merinould, der er virkelig åndbart og flytter fugt væk fra kroppen. Uld tager nemlig ikke særlig godt imod fugt, i sammenligning med bomuld. Hvilket er en helt perfekt egenskab, når du befinder dig udenfor og i alt slags vejr. Smartwool Men's NTS Mid 250 er egentlig degisnet som midlayer og baselayer, men den kan sagtens bruges som en almindelig trøje, takket være det enkle og stilrene design.

Vil du gerne læse mere om de mange fordele du får ved at vælge uldtøj, så kan du læse meget mere her.

Egenskaber

  • 100% blød og komfortabel merinould
  • Sømløs skulder
  • Flade syninger
  • Alle uldens naturlige egenskaber
  • Tager ikke imod fugt og lugt
  • Beskytter som en faktor 50 solcreme
  • Husk at vaske med uld vaskemiddel, så holder du på alle fordelene.

Andre der købte denne, købte også