SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude - Green Camo fra outdoorpro.dk
SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude - Black Shadow fra outdoorpro.dk
SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude - Blue Leopard fra outdoorpro.dk
SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude - Flower Power fra outdoorpro.dk
SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude - Pink Zebra fra outdoorpro.dk
SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude - White Zebra fra outdoorpro.dk

SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude

SmellWell

79.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

SmellWell™ er til dig som oplever dårlig lugt eller har fugtige støvler og sko. Når sko er fugtige i længere tid af sved kommer de til at lugte, dette er particlerne i sveden der kommer til at lugte. Dette kan det active bambus kul nedbryde så du kan komme af med lugten, samtidig har SmellWell™ Orginal tilsat salter og mineraler sok så kan trække fugten ud.

Dette betyder at SmellWell™ Original kan hjælpe dig med at komme af med lugten og fugten i dine skol. Eller andre ting som skistøvler eller bare gummistøvler. Hvor du kan havde svært ved at komme af med fugt og lugt.
Alle SmellWell™ Original poser kommer med en lille duft, som kan være lidt intes til en start, men aftager med tiden. Så vil posen virke mere afdæmpet efter de første gange brug.

SmellWell™ Orginal holder ca 6 måneder fra den er taget ud af original indpakningen. Posernes levetid kan svinge lidt alt efter hvor ofte de bliver brugt, men også i hvilke omgivelser de bliver brugt i. Står de i dine sko, et sted hvor der er høj luft cirkulation holder de længere, ned hvis de står indelukket i en lukket taske.

Det gode ved SmellWell™ er at den kommer i to størelser, SmellWell Original og Smellwell XL som kan klare endnu flere udfordringer, som er ekstra god til f.eks dine skistøvler, eller dine store militærstøvler, der har et stort område den skal trække fugt og lugt væg fra. Du kan også bruge SmellWell™ i din sportstaske, eller andre steder hvor du har fugtige ting. I teltet efter en tur, i bilen hvis du har fugtproblemer. Du bestemmer helt selv. 

Produkter er fri for ftalater og parabener så det er sikkert at bruge nu og i frem tiden.

Poserne kommer i et Sæt af 2 stk

 

Mål/Størrelse: 110 × 30 × 110 mm

Vægt: 100G

Andre der købte denne, købte også