Antarctica Insulated Mat
Antarctica Insulated Mat
Antarctica Insulated Mat

Antarctica Insulated Mat

Snugpak

599.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-21 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

 

Specifikationer

Vægt: 560 g
Størrelse: 32cm x 16cm
Yderstof: Paratex Light 100% nylon
Isolering: Softie® Premier 100% polyester
UK Made: Støt britisk produktion og nyd overlegen britisk kvalitet.
Jordbeskyttelse: Antarktisk måtten kan bruges under teltgulvet direkte på jorden for at beskytte teltgulvet mod skit og sten.
Let at reparere: Let repareret, hvis der skulle ske en ulykke, når Antarktis-måtten kan repareres med en simpel rulle tape, og den fungerer stadig som normalt.
Høj svedtransportering: Enhver sved, der er ondt væk fra din sovepose, væger også igennem til bunden af ​​måtten og efterlader din sovepose tør.
Kompressionstøjsæk: Antarktisk måtten leveres med en kompressionssæk, som hjælper med at reducere dens volumen. Det betyder, at du kan holde måtten inde i din rygsæk i stedet for at blive tvunget til at holde den på ydersiden af ​​din rygsæk som traditionelle sovemåtter.
Kombiner to sovemåtter: Ved at kombinere to måtter ved hjælp af kroge- og løkkebeslag rundt om kanterne kan du oprette en nødsovepose eller en dobbeltlags sovemåtte.
Anvendes hvor som helst: Antarktisk måtten er meget mere tilpasningsdygtig end en selvoppustelig eller rullende måtte, fordi den antarktiske måtte bruger isolering, du kan folde eller squashe i forskellige konfigurationer som i en hængekøje eller et tæt gulvplads.
Dobbelt som en Poncho eller ekstra isolering: Antarktisk måtten har kroge- og løkkefastgørelser langs kanterne, så du kan bruge den som en poncho på dine skuldre eller endda vikle den rundt om din krop for lidt ekstra isolering, når du sidder ned. Det kan endda bruges som en simpel hængekøje under tæppet!
Ingen grund til at bekymre sig