15%
Antarctica Insulated Mat
Antarctica Insulated Mat

Antarctica Insulated Mat

Snugpak

552,50 DKK
Førpris: 650,00 DKK

Du sparer 97,50 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-21 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Skal det være godt og virke, så er Antarctica Insulated til dig der gerne vil havde et Allround underlag

I frostvejr kan selvoppustelige gummibaserede måtter gå til, da de ofte når de rulles går fra hinanden og ventiler kan fryse, hvilket gør dem ubrugelige. Antarktis underlag bruger kun sovepose isolering for at forhindre varmetab, så ingen grund til at bekymre sig om noget revner eller fryser til.  
Antarktis liggeunderlag bruger et lag isolering fra soveposerne, for at forhindre konvektion varmetab mellem din krop og jorden.
Det britiske lavet Antarktis liggeunderlag bruger Snugpak's eksklusive Softie Premier isolering, den samme isolering, de bruger i mange af deres soveposer.

Det antarktiske måtte blev udviklet i samarbejde med vores brandambassadør Erik Ledroit.

Jordbeskyttelse: Antarctica Insulated kan bruges under teltgulvet direkte på jorden for at beskytte teltgulvet mod skit og sten.
Let at reparere, hvis der skulle ske en ulykke, Antarktisk underlaget kan repareres med en rulle tape, og den fungerer stadig som normalt.
Kompressionssæk: Antarctica Insulated leveres med en kompressionssæk, som hjælper med at reducere dens volumen. Det betyder, at du kan holde underaget inde i din rygsæk i stedet for at blive tvunget til at montere den på ydersiden af ​​din rygsæk som traditionelle liggeunderlag.
Kombiner to sovemåtter: Ved at kombinere to underlag ved hjælp af kroge- og løkkebeslag rundt om kanterne kan du oprette en nødsovepose eller en dobbeltlags underlag.

Specifikationer

Vægt: 560 g
Pakket størrelse: 32cm x 16cm
Yderstof: Paratex Light 100% nylon
Isolering: Softie® Premier 100% polyester