Special Forces Bivvi Bag Coyote

Special Forces Bivvi Bag Coyote

Snugpak

925.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Kompakt og let sovepose fra Snugpak til brug med deres Special Forces soveposer 

Snugpak® Special Forces Bivvi-sovepose er perfekt til danske vejrforhold, og til at beskytte dig mod varmetab når du er på tur, hvor det kan blive lidt koldt. Soveposen er en af de ti essentielle genstande til brug for bakke- og bjergvandring. SF Bivvi-soveposen er det ideelle valg til adventure racere, bushcraft og nødoverlevelse.

Soveposen har en centerlynlås der gør, at man nemt og hurtigt kan komme ind og ud af soveposen. Det er særlig vigtigt, når du er nødt til at bevæge dig hurtigt, og hvert sekund tæller. Med dens lille volumen og usædvanligt lette egenskaber kan den foldes eller pakkes væk som en solid genstand i din udstyrspakke - uanset om du også bærer en sovepose.

Bivvi-soveposen, et begreb forkortet fra det franske bivouac, der betyder 'midlertidig lejr', kan bruges som det absolutte minimum til den lette sommertur, eller den kan bruges sammen med et Adventure Race Sleeping System til længere udflugter hele året rundt. SF Bivvi-soveposen er også god i en nødsituation til at beskytte mod vejrelementer, hvis du befinder dig i mindre ideelle omstændigheder.

Det tekniske stof i Snugpak SF Bivvi-soveposen, Paratex Dry, hjælper fugt til at slippe ud inde fra soveposens mikroklima og holde dig varm, tør og behagelig. Paratex Dry flytter fugt ud af sovesystemet med imponerende 7,5 liter fugt pr. m² pr. 24 timer. Når du søger ly fra vejrelementerne, vil du være taknemmelig for de overlegne tekniske specifikationer i Snugpak SF Bivvi-soveposen, vel vidende at du er udrustet til at håndtere selv det værste slags vejr, samt at have et beskyttende dække til din sovepose.

SF Bivvi bag er det ideelle valg til hurtige og lette udflugter, adventure races og nødoverlevelse. Med dens lille volumen og ekstraordinære lette vægt, kan det nemt foldes og pakkes med eller uden en sovepose. Vandsøjletrykket på 5000mm garanterer vand- og vindtæt holdbarhed, som skaber et lukket mikroklima, der øger fugtigheden og fastholder kropstemperaturen ved at beskytte imod tab af varme ved fordampning eller konvektion.

Højdepunkter

  • Centerlynlås, der gør den perfekt til brug med Snugpaks Special Forces-soveposer
  • Helt vandtæt takket være vandsøjletrykket på over 5000mm
  • Tapede og forseglede syninger
  • Åndbar (leder op til 7,5 liter fugt pr. m² pr. 24 timer)
  • Blød at røre ved
  • Mumieformet
  • Forsynet med dens egen stofpose
  • Yderstoffet er behandlet med Durable Water Repellent 

Specifikationer:

Vægt: 340 gram
Stof: Paratex Dry 100% nylon

Læs vores oversigt over de forskellige stoffer i Snugpaks produkter her.

Mål på soveposen:

Total længde: 230cm
Bredde ved skulderne: 88cm
Bredde i bunden: 65cm
Sammenrullet i pakkeposen ca. 14cm x 10cm

Bemærk: Snugpak Bivvi-dækket har en solid ydre belægning, og selvom den er designet til at være åndbar, kan der ikke slippe luft nok igennem til at opretholde ånding. For at forhindre kvælning må du ikke forsegle soveposen fuldstændig.

Relaterede produkter til Special Forces Bivvi Bag Coyote

Andre der købte denne, købte også