Stanley

Vil du holde kaffen varm på dine ture i det fri, så er termokanden en stor hjælp. Hos OutdoorPro har vi en bred vifte af smart udstyr og termokander fra Stanley, så du er helt klar til dine oplevelser i naturen. Deres mest letgenkendelige produkt er den grønne termoflaske, der har mere end 100 år på bagen, men stadig er en sikker favorit hos både professionelle og amatører indenfor outdoor-livet.

Investér i godt design og funktionelle produkter, når du skal opleve den vilde natur.

Mere information om Stanley

Stanley har serveret varm kaffe siden 1913

Allerede i 1913 kom det første Stanley termokrus og termoflaske på gaden. William Stanley Jr. var den oprindelige opfinder, grundlægger og producent, og han har sørget for det ikoniske design. Termokruset og termokanden fra 1913 har allerede den genkendelige facon og den Stanley-grønne farve. I 2013 sendte Stanley en opdateret udgave af de første produkter på markedet for at markere 100 årsdagen.

De grønne Stanley termoflasker er meget kendt, og generation efter generation har medbragt termoflasker og -krus fra Stanley på alle ture i det fri. Der er dog også sket meget siden den første termoflaske kom på gaden, for i dag indbefatter deres udvalg både termoflasker i alle regnbuens farver, smarte termokrus, køletasker og andet udstyr til overlevelse i det fri.

Er en Stanley termokande god?

En termokande er uundværlig i rigtig mange situationer. Særligt hvis du elsker kaffe eller andre varme drikke, er den perfekt til at holde temperaturen oppe i mange timer. Du kan med fordel medbringe din Stanley termokande eller -krus, når du skal på:

  • Jagt
  • Fisketure
  • Vandreture
  • Camping

Stanleys mest kendte produkt er deres letgenkendelige og ikoniske termokander. I mere end 100 år har Stanley haft fokus på at udvikle og producere de mest solide og pålidelige termokander med smart vakuumlukning. Din kaffe eller andre varme drikke vil derfor let kunne holde sig varme i op til 24 timer, hvis du vælger det kendte brands produkter.

Det smarte ved termokanden fra Stanley er, at den holder helt tæt og er praktisk at have med, så du ikke ender i situationer med en gennemblødt rygsæk.

Fokus på innovation og bæredygtighed

Selvom den ikoniske grønne termoflaske stadig ligner sig selv, så har Stanley udviklet sig siden deres begyndelse i 1913. Udover at sende helt nye og spændende produkter på markedet har virksomheden også arbejdet mod en bæredygtig produktion.

I 2006 var de det allerførste firma, der udkom med en fødevaresikker mad- og drikkebeholder i genbrugsmaterialer. I dag er cirka 25% af alle produkter fra Stanley fremstillet i genanvendte materialer. Det er din sikkerhed for, at virksomheden også tænker på fremtidens planet og samfund, når du vælger deres produkter til. Noget vi som naturelskere hos OutdoorPro sætter pris på.

Hvordan vælger jeg den rigtige termoflaske?

Det vigtigste, når du skal vælge termokande eller tilsvarende produkter, er, at de kan holde på varmen længst muligt. Stanley er stort set uovertruffen, når det kommer til isolering.

Virksomheden benytter metal til at isolere deres flasker med fremfor glas. Mellem lag af solidt stål skabes et vakuum, der betyder, at flasken kan holde drikkevarer og suppe varmt i op mod 24 timer uden problem.

Derudover er her en række overvejelser du kan gøre dig, inden du investerer i en god og pålidelige termokande, -krus eller andet udstyr.

Størrelse

Termokanden fra Stanley kan fås i flere forskellige størrelser, så den kan tilpasses antallet af personer på turen eller dine helt egne behov. Den allerstørste termoflaske kan rumme hele 1,9 liter, så du kan have rigeligt med varm kaffe eller lækker suppe med dig.

Det afhænger dog meget af din plads i rygsækken og antallet af personer, hvilken model fra Stanley, der er mest oplagt at medbringe på turen.

Farve

Du kan selvfølgelig gå med den klassiske grønne termokande, men Stanley laver nu deres kander, krus og udstyr i en lang række af flotte nuancer. Hvis du vil gøre det nemt at finde din termokande, så kan du med fordel vælge en iøjnefaldende og ikke så udbredt farve. Så er der ikke andre, der får en slurk af din kaffe, når du trænger til et skud energi og varme.

Andet udstyr

Stanley laver naturligvis ikke kun termoflasker. Du finder nemlig også en række kopper, krus og ikke mindst termokasser fra det anerkendte brand, som du også kan vælge til dine ture i det fri.

Stanley termokasser er designet efter samme principper, som de populære termoflasker. Du kan derfor være helt sikker på, at din termokasse vil holde maden enten varm eller kold, så den kan spises efter lyst og behov.

Stanley er allerede en del af mange backpackeres udstyr og en fast følgesvend i dagligdagen for friluftsmennesker over hele verden.

25 års reklamation er din garanti

Når du vælger et produkt fra Stanley, kan du regne med høj kvalitet. Derfor giver de også 25 års reklamation på alle deres produkter. Den gode reklamation er din garanti for, at produkterne er af højeste kvalitet og kan sikre kaffen i mange år ud i fremtiden. Faktisk kan produkterne let gå i arv fra generation til generation, hvis du passer godt på dem.

Personligt kan vi hos OutdoorPro huske vores forældre med den klassiske grønne Stanley termokande ved siden af sig på fisketuren. Faktisk har Nicolai stadig sin fars gamle termokande stående – og den holder stadig kaffen varm, trods de mange slidmærker og buler den har fået efter et langt liv, som langt fra er slut.

Måske du også kan huske den klassiske grønne farve?

Find Stanley hos OutdoorPro

Vi er vilde med naturoplevelser hos OutdoorPro, og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er med det rigtige udstyr. Med termokrus, -kander eller andet udstyr fra Stanley, er du sikret varm kaffe og suppe, når du skal afsted på tur i vildmarken.

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige produkter fra Stanley, så du kan få netop den udgave, du har brug for. Vores udvalg af Stanley-produkter spænder vidt, og du kan derfor både finde klassiske produkter som Stanley hand mug, men også en af de sidste nye produkter såsom Stanley Adventure Happy Hour.

Har du behov for hjælp til at besvare spørgsmål om produkterne eller vejledning i køb, så kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, når du skal bruge udstyr til oplevelserne under åben himmel uanset dine behov.