Outdoorpro har lige det grej du står og mangler

Stanley

Den ikoniske termokande har aldrig været mere populær, og det er med rigtig god grund. I mere end 100 år har Stanley produceret og udviklet stærke termokander med vakuum lukning, så kaffen holder sig varm i mange timer, eller vandet koldt i endnu flere.
Det er allerede en del af mange backpackers udstyr og en fast følgesvend i dagligdagen for friluftsmennesker.

Køb den ikoniske Stanley termokande her.

Køb verdens bedste termoflasker online

Den ikoniske grønne termoflaske, har i mange generationer været obligatorisk, når familien, venner eller kollegaer holder pause i naturen. Stanley er dog meget mere end blot en grøn termokande. Det er uden tvivl en af verdens absolut bedste termokander, der nemt kan holde din kaffe, vand eller måske te varm i mange timer, når du er på farten.
Uanset om du skal på fisketur, vandretur, jagt, hverdag eller med på arbejdet, så har Stanley den helt rigtige termokande.


Klassiske termoflasker i bedste kvalitet

25 års reklamationsret på alt Stanley. Det er en af de ting der underbygger Stanleys påstand om at producere termoflasker i højeste kvalitet. Tag f.eks. et af de mest populære
termoflasker, Legendary Classic Flask, der findes i mange forskellige størrelser. Faktisk kan den helt store på 1,9 liter holde kaffen, suppen eller vandet varmt i op til hele 24 timer. Det er bestemt ikke alle termoflasker og termokander der kan prale med det.
Men Stanley stopper naturligvis ikke kun ved termoflasker. Du finder også en række kopper, krus og ikke mindst, termokasser. Stanley termokasser er faktisk designet efter samme principper, som de populære termoflasker. Tænk dig, at medtage en termokasse der kan holde maden varm eller kold på skovturen – Det må da kunne kaldes luksus i det fri.

Stanley termoflaske købes online hos OutdoorPro.dk

Vores brede udvalg gør, at vi kan tilbyde dig lige netop det produkt fra Stanley du søger. Med Stanley får du sikkerhed for varm drikke eller helt koldt vand til dine eventyr i naturen. Køb termoflasker, termokander i bedste kvalitet du kan have i mange, mange år.

Se en video om Stanley