Stanley

Her finder du vores brede udvalg af produkter fra amerikanske Stanley, lige fra kaffekrus og termokander til kølebokse og madbeholdere. Vi kører måske Danmarks største udvalg i Stanley, fordi vi ved at de leverer produkter i den absolutte topkvalitet, både til hverdagsliv og friluftsliv. Med mere end 100 år på bagen har de bevist, at deres produkter kan stå distancen, og derfor håber vi også, at du her bliver inspireret til at kaste dig ud i Stanleys fantastiske verden af højklasses produkter. Med andre ord, så investér i godt design og funktionelle produkter, for en bedre hverdag og tur i det fri!

Læs endelig mere om Stanley som mærke og deres produkter nederst på siden.

Stanley har serveret varm kaffe siden 1913

Stanley er et mærke, som nu har over 100 år på bagen, siden de startede i USA i 1913. Her opfandt grundlæggeren William Stanley Jr. den oprindelige termoflaske og termokande, og han sørgede derfor for det ikoniske design. Termokruset og termokanden fra 1913 havde den stadig genkendelige facon og den unikke Stanley-grønne farve. I anledning af 100 året for deres virke, sendte Stanley i 2013 en opdateret udgave af de første produkter på markedet – med den samme funktionalitet og holdbarhed.

Siden 1913 er Stanley blevet kendt i hele verden, og er blevet brugt i generation efter generation. Stanleys flasker er en fast bestanddel af arbejdspladser og friluftsmenneskers udstyr verden over, hvilket er et vidne om deres stil, funktionalitet og holdbarhed. Der er dog også sket meget siden den første termoflaske kom på gaden, for i dag indbefatter deres udvalg både termoflasker i alle regnbuens farver, smarte termokrus, køletasker og andet udstyr til overlevelse i det fri og hverdagen generelt.  

Er en Stanley termokande god?

Det korte svar er: JA! Stanleys produkter er i absolut topklasse, og skuffer ikke. En termokande er uundværlig i rigtig mange situationer, særligt hvis du elsker kaffe eller andre varme drikke. Men det er langt fra alle termokander og krus der holder temperaturen så godt som Stanleys produkter. Du kan med fordel medbringe din Stanley termokande eller -krus, når du skal på:

  • Jagt
  • Fisketur
  • Vandretur
  • Camping
  • Zoo eller forlystelsespark
  • Arbejde

Stanleys mest kendte produkt er deres letgenkendelige og ikoniske termokander. I mere end 100 år har Stanley haft fokus på at udvikle og producere de mest solide og pålidelige termokander med smart vakuumlukning. Din kaffe eller anden varme drik vil derfor let kunne holde sig varme i op til 24 timer, hvis du vælger Stanleys produkter.

Det smarte ved termokanden fra Stanley er også, at den holder helt tæt og er praktisk at have med. På den måde slipper du for læk og en gennemblødt rygsæk.

Stanley produkter

Fokus på innovation og bæredygtighed

Selvom den ikoniske grønne termoflaske stadig ligner sig selv, så har Stanley udviklet sig siden deres begyndelse i 1913. Udover at sende helt nye og spændende produkter på markedet har virksomheden også arbejdet mod en bæredygtig produktion.

I 2006 var de det allerførste firma, der udkom med en fødevaresikker mad- og drikkebeholder i genbrugsmaterialer. I dag er cirka 25% af alle produkter fra Stanley fremstillet i genanvendte materialer. Det er din sikkerhed for, at virksomheden også tænker på fremtidens planet og samfund, når du vælger deres produkter til. Noget vi som naturelskere hos OutdoorPro sætter pris på.

Hvordan vælger jeg den rigtige termoflaske?

Det vigtigste, når du skal vælge termokande eller tilsvarende produkter, er, at de kan holde på varmen længst muligt. Stanley er stort set uovertruffen, når det kommer til isolering.

Virksomheden benytter metal fremfor glas til at isolere deres flasker. Mellem lag af solidt stål skabes et vakuum, der betyder, at flasken kan holde drikkevarer og suppe varmt i op mod 24 timer uden problem, afhængig af produkt. Det samme gør sig gældende for at holde ting kolde.

Derudover er her en række overvejelser du kan gøre dig, inden du investerer i en god og pålidelige termokande, -krus eller andet udstyr fra Stanley.

Størrelse

Termokanden fra Stanley kan fås i flere forskellige størrelser, så den kan tilpasses antallet af personer på turen eller dine helt egne behov. Den allerstørste termoflaske kan rumme hele 1,9 liter, så du kan have rigeligt med varm kaffe eller lækker suppe med dig.

Størrelsen på dit Stanley afhænger dog meget af din plads i rygsækken og antallet af personer du vil bruge den til. Dette er en vurderingssag, men heldigvis har Stanley et bredt udvalg af produkter, så du kan få lige præcis det du har brug for.

Farve

Du kan selvfølgelig gå med den klassiske grønne termokande, men Stanley laver nu deres kander, krus og udstyr i en lang række af flotte nuancer. Hvis du vil gøre det nemt at finde din termokande, så kan du med fordel vælge en iøjnefaldende og ikke så udbredt farve. Så er der ikke andre, der får en slurk af din kaffe, når du trænger til et skud energi og varme!

Andet udstyr

Stanley laver naturligvis ikke kun termoflasker. Du finder nemlig også en række kopper, krus og ikke mindst termokasser fra det anerkendte brand, som du også kan vælge til dine ture i det fri.

Stanley termokasser er designet efter samme princip som de populære termoflasker. Du kan derfor være helt sikker på, at din termokasse vil holde maden enten varm eller kold, så den kan spises efter lyst og behov.

Stanley er allerede en del af mange backpackeres udstyr og en fast følgesvend i dagligdagen for friluftsmennesker over hele verden, skal du være én af dem?

25 års reklamation er din garanti 

Når du vælger et produkt fra Stanley, kan du regne med høj kvalitet. Derfor giver de også mindst 25 års reklamation på alle deres produkter, hvilket de også er certificeret for i EU. Den gode reklamation er din garanti for, at produkterne er af højeste kvalitet og kan sikre kaffen i mange år ud i fremtiden. Faktisk kan produkterne let gå i arv fra generation til generation, hvis du passer godt på dem. Det er selvfølgelig også et led i Stanleys bæredygtige profil, da der ikke er så meget spild i processen, når produkterne holder så længe.

Find Stanley hos OutdoorPro.dk

Vi er vilde med naturoplevelser hos OutdoorPro, og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er med det rigtige udstyr. Med termokrus, -kander eller andet udstyr fra Stanley, er du sikret varm kaffe og suppe når du skal afsted på tur i vildmarken.

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige produkter fra Stanley, så du kan få netop den udgave, du har brug for. Vores udvalg af Stanley-produkter spænder vidt, og du kan derfor både finde klassiske produkter som Stanley Legendary Classic, men også en af de sidste nye produkter såsom Stanley Trigger-Action Mug.

Har du behov for hjælp til at besvare spørgsmål om produkterne eller vejledning i køb, så kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, når du skal bruge udstyr til oplevelserne under åben himmel uanset dine behov. Ellers er du altid velkommen til at kigge rundt på produkterne og lade dig inspirere!

Stanley produkter