Tactical Foodpack

Spis som Specialstyrkerne med Tactical Foodpack

Tactical Foodpack er et innovativt måltid-kit, der er designet med det formål at give specielstyrkerne den bedste mulige mad på farten. Kit'et indeholder et udvalg af retter, der er nemme at tilberede, såsom spaghetti bolognese, kartoffelmos og suppe. Med Tactical Foodpack kan du opleve at spise som specialstyrkerne!

Tactical Foodpack er udviklet med det formål at lette hverdagen for specialstyrkerne ved at give dem en velsmagende, let tilberedelig måltid. Alle ingredienserne er nøje udvalgt for at give et optimalt næringsindhold og der er mulighed for at variere ingredienserne så de passer til den enkelte smag. Tactical Foodpack er derfor den perfekte løsning, når det gælder hurtig og velsmagende mad! Vores retter er frysetørrede og derfor velegnede til at tage med på farten, når man er på udendørs eventyr!

Mere information om Tactical Foodpack

Kraftig og velsmagende

Tactical Foodpack giver dig muligheden for at spise som specialstyrkerne og indeholder et udvalg af velsmagende retter, som er nemme at tilberede. Tactical Foodpack er udviklet med det formål at lette hverdagen for specialstyrkerne ved at give dem en velsmagende, let tilberedt måltid. Alle ingredienserne er nøje udvalgt for at give et optimalt næringsindhold og der er mulighed for at variere ingredienserne så de passer til den enkelte smag. Tactical Foodpack er den perfekte løsning, når det gælder hurtig og velsmagende mad! Og det hele er frysetørret, så det er let at tage med på farten, når man er på udendørs eventyr. Oplev kraftig og velsmagende måltider uanset hvor du er!

Komplette måltider til udendørs brug

Tactical Foodpack er et innovativt måltid-kit, der er designet med det formål at give den bedste mulige mad på farten. Kit'et indeholder et udvalg af retter, der er nemme at tilberede, såsom kylling og ris, kartoffelmos med oksekød, morgenmad müsli og supper. Med Tactical Foodpack får du komplette måltider, der er lette at tage med på farten når du er på udendørs eventyr. De nøje udvalgte ingredienser giver en optimalt næringsindhold og der er rig mulighed for at variere ingredienserne så de passer til den enkelte smag. Tactical Foodpack er derfor den perfekte løsning, når det gælder hurtig og velsmagende mad!

Frysetørret mad til ethvert måltid

Tactical Foodpack er det perfekte måltidskit til ethvert formål. Det er designet med det formål at lette hverdagen for specialstyrkerne ved at give dem en velsmagende, let tilberedelig måltid. Alle ingredienserne er nøje udvalgt for at give et optimalt næringsindhold og der er mulighed for at variere ingredienserne så de passer til den enkelte smag. Tactical Foodpack er derfor den perfekte løsning, når det gælder hurtig og velsmagende mad! Vores retter er frysetørrede og derfor velegnede til at tage med på farten, når man er på udendørs eventyr. Med Tactical Foodpack kan du slippe for bekymringerne omkring madlavningen, og nyde kraftig og velsmagende måltider uanset hvor du er!

Bevar smagen uden at gå på kompromis med kvaliteten

Tactical Foodpack er en innovativ måltidsløsning, der er designet til at give specialstyrkerne den bedste mulige mad på farten. Kit'et indeholder et udvalg af velsmagende retter, som er nemme at tilberede. Alle ingredienserne er nøje udvalgt for at give et optimalt næringsindhold og der er mulighed for at variere ingredienserne så de passer til den enkelte smag. Tactical Foodpack er derfor den perfekte løsning, når det gælder hurtig og velsmagende mad! Og det hele er frysetørret, så det er let at tage med på farten, når man er på udendørs eventyr. Med Tactical Foodpack behøver du ikke gå på kompromis med smagen eller kvaliteten. Oplev kraftig og velsmagende måltider uanset hvor du er!

Specialstyrker Sæt for ekstra kraft og energi

Tactical Foodpack er designet til at give specialstyrkerne den bedste mulige mad på farten. Kit'et indeholder et udvalg af retter, der er nemme at tilberede, men alligevel velsmagende, såsom spaghetti bolognese, kartoffelmos og suppe. Alle ingredienserne er nøje udvalgt for at give et optimalt næringsindhold og der er mulighed for at variere ingredienserne så de passer til den enkelte smag. Tactical Foodpack er frysetørret, så det er let at tage med på farten, når man er på udendørs eventyr. Med Tactical Foodpack får du komplette måltider, der er lette at tilberede og velegnede til ethvert formål. Oplev kraft og energi uanset hvor du er og nyd velsmagende og let tilberedelig mad med Tactical Foodpack!

Lettere end anden mad til udendørs brug

Tactical Foodpack er designet til at give den bedste mulige mad på farten. Kit'et indeholder et udvalg af velsmagende retter, som er nemme at tilberede. Alle ingredienserne er nøje udvalgt for at give et optimalt næringsindhold og der er mulighed for at variere ingredienserne så de passer til den enkelte smag. Tactical Foodpack er derfor den perfekte løsning, når det gælder hurtig og velsmagende mad! Og det hele er frysetørret, så det er let at tage med på farten, når man er på udendørs eventyr. Lettere end anden mad til udendørs brug, er Tactical Foodpack den nemmeste måde at nyde velsmagende og veltilberedt mad uanset hvor du er! Oplev kraft og energi uanset hvor du er med Tactical Foodpack.

Er en Tactical Foodpack glutenfri?

Nej, Tactical Foodpack indeholder gluten ingredienser. Der er dog et stort udvalg af glutenfri produkter, der er designet til at give den bedste mulige mad på farten. Disse produkter er lavet med et nøje udvalgt mix af ingredienser, der leverer et højt næringsindhold og er nemme at tilberede samtidig. Så hvis du leder efter en glutenfri Tactical Foodpack, er der mange muligheder for at finde en, der passer til dine behov.

Hvordan tilbereder jeg Tactical Foodpack

Der er 4 hovedtrin:

  • Åbn pakken og fjern iltabsorberen.
  • Tilsæt varmt vand, normalt ca. 300 ml, eller tilsæt lidt efter lidt.
  • Rør rundt, luk lynlåsen og vent ca. 8 minutter.
  • Åbn posen, rør igen, og tilsæt om nødvendigt lidt mere vand. Nyd den direkte fra posen!

Bon appetit!

Vi anbefaler, at du gradvist tilsætter vand til maden og rører rundt indimellem, ligesom du ville gøre derhjemme. Tactical Foodpack måltider er først kogt og derefter frysetørret for at bevare deres naturlige smag, hvilket betyder, at de begynder at absorbere vand med det samme.

Det er også derfor, at TF ikke har en vandindikator på deres emballage. For at opnå den ønskede konsistens skal du tilsætte vand lidt efter lidt, indtil du opnår den ønskede konsistens. Du kan altid tilsætte lidt mere vand, hvis det er nødvendigt, men husk, at du ikke kan tage det væk. :)

Så lad os holde det simpelt og lave det ligesom derhjemme ved at tilsætte vand gradvist, indtil du opnår den perfekte konsistens. God fornøjelse!

Det er også nogle af retterne hver det er muligheder for at tilberede måltider, selv med koldt vand.