Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Trangia

Trangia stormkøkken og udstyr til madlavning i naturen

I snart 100 år har svenske Trangia været en afgørende spiller på udendørsmarkedet. Det svenske familieejet selskab bygger på de oprindelige værdier at Trangia skal være et let, pålideligt og hurtigt køkken i naturen. Trangia stormkøkken er kendt som netop dette. Deres enkle og gennemtestet produkt er ikke til at tage fejl af. Se Trangia stormkøkken her, samt vores brede udvalg af Trangia produkter lige her.

Trangia udendørs køkken udstyr i svensk kvalitet.

Trangia er lig med ægte kvalitet, det kommer vi ikke uden om. Deres gasbrændere egner sig til forskellige formål, alt efter hvilken gasbrænder du vælger og er designet i forskellige typer af let og robus aluminium. 
En Trangia gasbrænder, kan du derfor have i mange år frem, og kræver minimal vedligeholdelse.
Uanset om du skal på ekstreme oplevelser eller på camping, kan du have en gasbrænder fra Trangia med til at tilberede din mad over. Trangias stormkøkken kan benyttes trods hård vind og bidende kulde. 
Intet er overladt til tilfældighederne, og alle produkterne overholder en række sikkerhedsgrav og høje miljø standarder.
Selv emballagen du modtager din nye Trangia gasbrænder i, er fremstillet i 100% genanvendeligt pap.

Håber du deler vores begejstring for Trangia - Det er svært andet

Mad på Trangia udstyr slår ikke fejl

Ud over de roste gasbrændere, har du også mulighed for at vælge et udstyr der benytter sprit. 
Faktisk er det rigtig simpelt at lave mad op en spritbrænder og kræver ligeledes minimal vedligeholdelse og virker hver gang. 
Men Trangia er meget mere end blot sprit og gasbrændere der fungere 100% uanset storm. Trangia producere nemlig en række tilbehørs produkter også. Du finder derfor et bredt udvalg, som ikke kun virker på Trangias udstyr, men på langt de fleste andre også.
Du kan derfor roligt købe gryder, kasseroller, stegepander og meget andet, og være 100% klar til madlavning i naturen. Tager du et Trangia stormkøkken med på spejderturen, vandreturen eller på camping, er du derfor rigtig godt kørende. Hvordan maden smager - Overlader vi trygt til dig.

Køb Trangia online her

Hos OutdoorPro.dk har vi altid et bred udvalg af produkter fra svenske Trangia. Faktisk er det nemmere end mange tror at bestille gasbrændere, spritbrændere og stormkøkken online.
Vælg blot dine ønskede produkter og beslut dig hvordan du ønsker leveringen - Så sender vi det hurtigt og naturligvis til skarpe priser.
Vil du vide mere om Trangia produkterne, kan du klikke dig rundt her på siden. Under hvert produkt står der beskrevet egenskaber, funktioner og hvad de kan bruges til. Desuden kan du også finde film om hvordan produkterne benyttes.
Se gerne videoen herunder omkring Trangia stormkøkken. 

Se en video om Trangia