Køb Ultra 20 Blue fra OMM hos Outdoorpro.dk - Alt hvad du skal bruge tl din træning og udeliv
Køb Ultra 20 Blue fra OMM hos Outdoorpro.dk - Alt hvad du skal bruge tl din træning og udeliv

Ultra 20 Blue

800.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

OMM Ultra 20 er seneste skud på stammen i OMM's serie af rygsække til Ultraløb. Rygsækken er multianvendelig på grund af sin rummelige størrelse og mange gode funktionsdetaljer.

Bæresystemet i OMM Ultra 20

Ultra 20 har en EVA skumplade, som bærende element i bæresystemet. Skumpladen kan tages ud, for at give dig ekstra isolering mod jorden når du skal sove, eller kan bruges som siddeplade, når du er på tur.
Med en rygælngde på hele 45 cm, polstring på skulderstropperne og hoftebælte samt en justerbar brystrem, kan rygsækken bære op mod 12-15 kilo komfortabelt, da det er muligt at placere den lavt, så hoftebæltet og vægten kommer til at ligge af på hofteknoglerne. Dermed reduceres belastningen på overkroppen og du bliver mindre træt i skuldrene.

Masser af lommer på OMM Ultra 20

Sammenlagt er der 4 udvendige lommer på OMM Ultra 20. Den største er placeret på hoftebæltets venstre side. Her er der plads til masser af grej, som du nemt kan lægge fra og få fat i selv om du har rygsækken på. Lommen er lavet med en elastisk kant, som holder styr på indholdet, selv når du løber i høj fart på ujævnt underlag.

På højre side af hoftebæltet er der en lynlåslukket lomme, hvor du kan lægge energi, eller måske et kompas og lille førstehjælpssæt. Uanset hvad du vælger at placere der, så er det let tilgængeligt og ligger sikkert bag lynlåsen.

Toplommen på OMM Ultra 20 har en lynlåsåbning, som kan give ekstra stort og godt overblik over indholdet. Meget praktisk, når du har lagt masser af småting i denne placering. En clip syet ind i kanten giver dig en oplagt placering til nøgler.

Den 4. lomme sidder som en sidelomme på rygsækken, og har plads til en 350 ml vanddunk, eller lignende.

Forberedt til ekstraudstyr

Indvendigt i hovedrummet på OMM Ultra 20, er der en ophængningsstrop til at fastgøre et drikkesystem. Slangen fra drikkesystemet kan føres ud til begge sider, og det er endda muligt at vælge om du foretrækker at vandslangen skal trækkes over eller under armen for at nå om til dig. At trække vandslangen ud i midten af rygsækken og føre den under armen til forsiden af kroppen, kan være en kortere vej, og desuden kan du bedre holde øje med vandet i slangen.

OMM Ultra 20 kan kombineres med OMM Leanweight Compression Kit, for at gøre det muligt at komprimere rygsækken sammen, når den ikke indeholder noget.

Du kan eftermontere OMM Go Pod på begge skulderstropper, så du har mulighed for at bære 500ml vand på hver skulderstrop.

Tekniske detaljer på OMM Ultra 20

 • Udtagelig skumplade i ryggen fordeler belastningen fra indholdets vægt.
 • Stor sidelomme med elastisk kant, som effektivt holder fast på småting i lommen. Placeret på højre side, og kan nemt tilgås, selvom du har rygsækken på.
 • Lille sidelomme med elastisk kant, som effektivt holder fast på småting i lommen. Placeret på venstre side.
 • Lynlåslukket toplomme med nøgleclip. Let at overskue.
 • Indvendig strop til ophængning af drikkesystem. Udgang af drikkeslange fra både top og fra midten, gør det muligt at have drikkeslangen passerende under armen.
 • Store reflekser på bagsiden, der sørger for at du nemt bliver set i mørket.
 • Forberedt til at passe sammen med OMM Go Pod, så du kan eftermontere lommer på skulderstropperne
 • Forberedt til at passe sammen med OMM Compressionkit, så du kan have en udvendig stash-lomme og ekstra kompression.
 • Masser af ekstra og forstærkede huller til eftermotering af stropper og elastiske kompressionssnore. SÅ kan du selv justere tasken til dine behov.
 • Hoftebælte med lynlåslukket lomme. Rigelig plads til mobiltelefon, energi eller førstehjælp.

Specifikationer:

 • Minimum vægt: 375 gram
 • Total vægt med skumplade: 395 gram
 • Rumindhold: 20 liter
 • Rygplade: 9mm EVA skum plade
 • Ryglængde: 45 cm

 

Relaterede produkter til Ultra 20 Blue