Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
20%
Ultra 8 Green
Ultra 8 Green

Ultra 8 Green

OMM
360.00 DKK
Førpris: 450,00 DKK

Du sparer 90,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Den ultimative minimalist rygsæk på kun 8 liter i grøn er perfekt til turen til og fra arbejde, hvis du altså kan finde ud af af begrænse dig lidt. Desuden er den oplagt til hele dage i sporet hvor en jakke og madpakke er en del af udrustningen. Trods den lave vægt og lille størrelse er den smækfuld af fede detaljer og funktioner.

Med en vægt på kun 220 gram og en kapacitet på 8 liter er Ultra 8 det oplagte valg til lange dagsture i trailskoene eller på mountainbiken. Det innovative bæresystem kombinerer skulder og brystrem og sikrer effektivt at rygsækken sidder stabilt på ryggen uanset terrænnets beskaffenhed. Brystspændet har indbygget signalfløjte.

Ultra 8 er mod ryggen forsynet med en 9mm skumplade for at afstive ryggen og give lidt ekstra komfort ved at beskytte mod tryk fra spidse ting i hovedrummet. Skal rygsækken lettes for det sidste vægt kan man spare 15 gram ved at lade pladen blive hjemme. Det er det som OMM kalder LEANWEIGHT.

Kapaciteten i hovedrummet er 8 liter hvilket er passende til lange dagsture til fods eller på mountainbike i naturen. Den kan også fint bruges som en pendlerrygsæk hvis ikke den komplette garderobe skal med frem og tilbage hver dag.

Ud over det rummelige 8L hovedrum har Ultra 8 på hver side en stor meshlomme som passer perfekt til drikkedunk, handsker, hue og andre nødvendigheder som skal være lige ved hånden undervejs. Meshlommen kan ved hjælp af en smart lille krog deles op i to.

I toppen af hovedrummet, med adgang udefra sidder en lille lynlåslukket lomme som passer til en smartphone, nøgler eller tilsvarende. Lommen er forsynet med en nøgleclips.

UGR – Universal Gear Rail og kompatibel med OMM\'s Compression MSC system.

Ryglængde 38cm.

Relaterede produkter til Ultra 8 Green