Aclima WarmWool

Aclima WarmWool er klart en af de mest populære serier fra Aclima! ​Dette utrolig lækre tøj er i virkelig højkvalitets merinould, som naturligvis er kløfri, samt ekstra blødt og behageligt at have på - ideel som inderlag eller mellemlag! ​​Uldens naturlige egenskaber gør, at du kan benytte WarmWool-serien hele året, men det er særligt velegnet til efteråret og vinteren. Tøjet har en høj isoleringsevne også selvom du skulle være fugtig, og det har en fantastisk egenskab til at flytte fugten væk fra kroppen og ud til det yderste lag. Desuden optages kropslugt meget langsomt, så du ikke skal rengøre tøjet så ofte, og kan bruge det adskillige gange inden rens. Tøjet kan holde dig tempereret, også selvom det kommer markant under frysepunktet.

Kan nemt benyttes til hverdagsbrug, både inde og ude. Desuden er tøjet velegnet til vintersport og udendørsaktiviteter, såsom skiløb, kano, klatring, vandring, sejllads, jagt og fiskeri.

Læs mere om Aclima WarmWool her.

 

Mere information om Aclima WarmWool

Aclimas forskellige serier har forskellige temperaturer, hvor de fungerer bedst, fordelt på aktivitetsniveauet. Herunder finder du en oversigt over tøjet i FleeceWool-serien, hvor de markerede felter indikerer, hvornår tøjet dækker dig.

Aclima temperatur

Specifikationer

Materiale: 100 % merinould - 200g / m2
Micronfiber: 19,5