Seakskinz Waterproof cold weather mid sock black- grey - outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof all weather ankle sock with hydrostop - outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof all weather ankle sock with hydrostop - outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof all weather ankle sock with hydrostop - outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof all weather ankle sock with hydrostop - outdoorpro.dk

Waterproof cold weather mid sock black - grey

Sealskinz

449.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 Hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Sealskinz originale, 100% vandtætte, vindtætte og åndbare ankelsok med Hydrostop er perfekt til brug i næsten alt slags vejr.

Denne knælange sorte og grå strømpe er en vandtæt, vindtæt og åndbar strømpe som er isolerende og temperatur regulerende. Denne knæstrømpe er perfekt til brug i koldere vejr

Sokkens tre lags konstruktion sikre at du holder varme, holdbarhed og den forbliver vandtæt. Strømpen har en dejlig merinouldsforing som sørger for at regulere fugten uden strømpen, bliver våd inden i samt at den isolerer og øger komforten. Hydrostoppet i strømperne reducerer vandindtrængning, og sikre derfor tørre fødder.

Sokkerne har zone opdelt elastik for ekstra støtte, som også gør sokkerne, ikke drejer men derimod giver en ekstra støtte på foden. samt har strømperne flade tåsøm som forhindrer gnidning.

Fodsengspolstring reducerer trykket og absorberer stød, samt er knæstrømpen med firevejs strech for komfort og gør den sidder tæt til fødder og ben uden at stramme.

Farve: sort og grå

Størrelses guide:

Størrelse  Small Medium Large X-Large
Euro Størrelse 36-38 39-42 43-46 47-49
UK Størrelse 3-5 6-8 9-11 12-14
US Størrlese (Men) 3,5-6 7-9 10-12 13-15
US Størrelse (Women) 5-7 8-10 11-12  

målene ovenfor er din skostørrelse, så hvis du er en størrelse 39 EU anbefaler vi, at du vælger en størrelse M (Medium).

Hvis du er i toppen af en størrelse som en 42 til 42,5 EU, anbefaler vi, at du går op i størrelse, da vores vandtætte sokker er tykkere end normale sokker, og kan virke lidt til den lille side.

Teknologi:

Sealskinz var banebrydende i brugen af den unikke hydrofil membran, der er 100% vandtæt, men alligevel trækker fugt væk fra din hud på molekylært niveau - og holder dig tør og kølig på samme tid. Teknologien har et hydrostatisk hoved på >20.000 mm og med tilføjelsen af Hydrostop™-teknologi, som skaber en barriere mellem din hud og sokken for at forhindre vand i at komme ind gennem toppen af sokken, forbliver vores sokker vandtætte under de hårdeste forhold. 

Bemærk venligst, at på grund af det tætte bånd mellem sokkemanchetten og huden, ved længere tids brug, kan nogle få opleve mindre hudirritation på grund af Hydrostop™-barrieren, der gnider mod huden. For dem, der oplever irritation, anbefaler vi, at Hydrostop™ sokker kun bruges udendørs og ikke i længere tid.

Materialer:

Strømperne er 100% vandtætte og er konstrueret af førsteklasses materialer og ved at binde tre lag sammen for at lave en meget vandtæt og åndbar sok:

  • Ydre lag - 90% Nylon, 10% Elastan
  • Mellemlag - 100% hydrofil membran
  • Indvendigt lag - 35% Merinould, 35% Akryl, 23% Polyester, 3,5% Elastan, 3,5% Nylon

Vandtæt sokkepleje:

Det skal ikke være kompliceret, når det kommer til pleje af dine sokker, vil vi gerne gøre det så enkelt som muligt. Derfor kan du med denne her type strømpe, smide den til vask sammen med resten af dit udstyr. Det betyder er ikke er nogen grund til at tørre eller vaske med specielle rengøringsmidler. Da membranen er en solid barriere, behøver du ikke at vaske strømperne med en speciel waterproof sæbe. 

  • Vask ved 40ºC/105ºF
  • Dryptørre
  • Undlad at rense, stryge eller blege

Forkert eller langvarig brug af vandtætte strømper kan resultere i overdreven gnidning mod huden og kan i et meget lille antal tilfælde forårsage mindre hudirritation. Derfor anbefaler vi kun man bruger de vandtætte efter behov og kun til udendørs brug.