Luftmadrasser

Vi trænger alle til en god og komfortabel nattesøvn, efter en dag i naturen. Med en luftmadras kan du sove behageligt og varmt hele natten. Den store fordel fra et liggeunderlag til en luftmadras er den ofte øget komfort vi ser ved luftmadrasser, takket være den ekstra højde og fordelen ved luft, som isolering.
Liggeunderlag kan dog sagtens være en kombination af luft og fyld – Kunne du tænke dig at se vores udvalg af liggeunderlag, kan du finde dem alle her.
Uanset om du skal på vandring, telttur i vildmarken eller på camping med familien, så har vi en luftmadras til netop dine behov. En god ide, inden du vælge din nye luftmadras, er at gøre det klart hvilke behov du har. Er vægten vigtig, hvor høj og bred skal den være, hvor meget på den fylde og hvilken isoleringsevne er de behov for.
Faktisk er det ret let at finde lige netop den luftmadras der passer til dig. Vi har nemlig samlet markedets måske bedste luftmadrasser lige her. Klik dig rundt blandet de forskellige modeller og læs om egenskaber, fysiske mål og isoleringsevne.
Har du brug for hjælp til at finde din nye luftmadras, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sov godt

Vælg den rigtige luftmadras

Det er ikke uden grund at vi netop har valgt de producenter der leverer luftmadrasser til vores kunder.
EXPED er uden sammenligning et af de mest innovative og funktionelle lufmadrasser vi har haft mellem hænderne. Sammeligner du vægt, kvalitet og isoleringsevne samt slidstyrke er de i den absolutte superliga.

Rigtig mange forbinder en luftmadras med en camping og festival luftmadras på størrelse med en almindelig seng i tykkelsen og med en fodpumpe der tager lang tid at pumpe op. Vi er meget længere end det og kvaliteten, funktioner og design er i helt andre højder på de luftmadrasser du finder hos OutdoorPro.dk 

Vores luftmadrasser, som du kan købe online hos OutdoorPro.dk, er spækket med egenskaber der er tilpasser netop dine behov og krav til din kommende udendørsseng. Du finder luftmadrasser der kan holde din krop varm, trods temperaturen rammer minus 38 grader og stadig holder en vægt på under 0,5 KG! Eller søger du en luftmadras med laverer vægt og ikke behøver gå ned til minus 38 grader kan du vælge en der kun vejer 350g og har medfølgende pumpe der kan puste din madras op på 20 sekunder.

På den måde kan du nemt finde en luftmadras, der netop passer til en tur til grønland, hvor du måske skal sove i telt under din ekspedition. Men du kan naturligvis også finde et billigere alternativ, hvis du ønsker en luftmadras til vandreturen i den fantastiske sommer hvor vægten er vigtig og pakvolumen er så lille at du nemt kan have den med i din rygsæk.

Desuden har vi naturligvis også en række luftmadrasser du kan benytte som weekendseng, campingseng eller endda på festivallen hvor du ikke vil gå på kompromis med din søvn.