Liggeunderlag

Som at sove i din egen seng, bare under åben himmel.

Du ved naturligvis allerede hvor vigtig en god nattesøvn er, så du bliver udhvilet og er frisk. Det giver en positiv indstilling, mere energi og overskud, samt minimere de fejl man kan komme til at lave.

Derfor har vi valgt at tilbyde dig liggeunderlag i forskellige prisklasser, design og funktion. På den måde kan du finde præcist det liggeunderlag, der passer til dig og dine ønsker. 

Når du skal købe et nyt liggeunderlag, er der et par ting du skal være opmærksom på inden. Hvor skal du bruge det, hvor stort skal det være og hvor koldt kan det blive om natten, samt hvor komfortabelt skal det være og er vægten vigtig?
Uanset hvilket krav du har til dit nye liggeunderlag, har vi helt sikkert, det rigtige til dig. Er du det mindste i tvivl, er du altid til at skrive til os.

Heldigvis er det let at læse om de forskellige liggeunderlag, og hvad der gør dem unikke, samt hvilke mål, vægt og R-værdi de tilbyder. Klik dig blot rundt og bliv inspireret til at vælge dit nye liggeunderlag og sikre dig en god nattesøvn.

Vores liggeunderlag kræver ikke pumpe - Med mindre pumpen er indbygget i liggeunderlaget. Derfor kan det sagtens indeholde luft, som let kan pustes i. 


Vælg det rigtige liggeunderlag

Hvad er godt at vide, når man køber liggeunderlag?

Et godt liggeunderlag, kan holde kulden væk fra kroppen, beskytte soveposen mod fugt og naturligvis give god liggekomfort. Mange bruger rigtig mange penge på en god sovepose, og dermed glemmer lidt liggeunderlaget. Faktisk bør man overveje at bruge lidt ekstra penge på begge dele, for at på den måde at optimere sin nattesøvn og dermed oplevelsen i naturen.
Når du ligger oven på soveposen, bliver fyldet og dermed isoleringen presset sammen, hvilket forringer isoleringsevnen. Her er det vigtigt at liggeunderlaget kan tage over og tilbyde den ekstra isolering, uden at gå på kompromis med komforten.
Når du kigger efter et liggeunderlag, skal du tænke på flere ting. Et par af de vigtigste er bl.a. R-værdien, som er et direkte udtryk for, hvor høj isoleringsevne liggeunderlaget har. Har liggeunderlaget en værdi over 5, kan det normalt tåle frostgrader.

Hos OutdoorPro.dk ved vi hvor vigtigt det er, at sove godt efter en hård dag i naturen.
Dette har medført at vi bl.a. har et tæt samarbejde med den danske importør af EXPED, omkring hvilke produkter vi ønsker at præsentere på shoppen. Når du køber et liggeunderlag hos OutdoorPro.dk, kan du derfor trygt stole på at kvaliteten er i top. 

Oppusteligt liggeunderlag

Et liggeunderlag, kan sagtens være en kombination af luft og fyld. Faktisk er de fleste af vores liggeunderlag oppustelige, som gør at det er yderst komprimeret når det er rullet sammen og har markant bedre komfort når det er foldet ud.
Et liggeunderlag er egentlig oprindeligt lavet med celleskum. Celleskum har den egenskab, at det har en god isoleringsevne, men er ikke særlig komfortabelt og fylder relativt meget, da det ikke kan komprimeres yderligere. Fordelen er at det er ret billigt, og robust.

Et oppusteligt liggerunderlag, kombinere den gode isoleringsevne fra liggeunderlaget og komforten fra en luftmadras. Dette giver dermed et liggeunderlag med markant bedre komfort, mindre fyld når det er rullet sammen og høj isoleringsevne.
Ofte er et liggeunderlag i vandtæt materiale, så det kan tåle at ligge direkte på jorden, samt fyldet er langtidsholdbart.
Der findes naturligvis flere forskellige tykkelser og flere forskellige kvaliteter. Derfor er det godt at overvejer hvor du kan komme til at benytte dit næste liggeunderlag, og vælge ud fra det, hvilken komfort, isoleringsværdig (R-værdi) og naturligvis vægt. 

Gå ikke på kompromis med din nattesøvn, når du overnatter i naturen. Køb dit næste liggeunderlag online hos OutdoorPro.dk 

Liggeunderlag