Telte og Tilbehør

Vi har telte til ethvert formål i naturen. Uanset om du skal på camping med familien, vandretur med vennerne eller på vildmandstur i felten, så kan du finde dit næste kvalitetstelt her.
Dit telt er dit lille hjem når du er på eventyr i naturen, så du bør grundigt overveje behovet og forventningerne til dit næste telt. Skal du være væk i længere tid, vil du helt sikkert få hyggelige aftner til at gå i telten, hvor det er oplyst af en svag lampe. Her kan det være en stor fordel at øge komforten. En god nattesøvn og en god base er vigtige ting i naturen. Teltet er således dit hjem når du er på rejser, camping eller i felten.

Vi har derfor samlet en række kvalitetstelte, i alle prisklasser. Der er helt sikkert et telt til dig og din familie.

Klik her for at læse mere omkring valg af telte.


20%
Bug Bivy

Telte til camping, vandeturen og friluftslivet

Et telt er langt mere end et sted at overnatte. Her tager rigtig mange fejl. Teltet på vandreturen, jagten eller måske familieferien er der hvor din base er, når du er på rejsen. Det er her du tilbereder din mad, tørre dit tøj måske spiller kort med familien inden en god nattesøvn.
Telten er kort sagt, afgørende for din komfort på dit eventyr og sikre en god nattesøvn, som giver fornyet energi til dagen derpå. 
Er du det mindste i tvivl inden du trykker køb - Så tøv ikke med at kontakte os. 

Vælg det rigtige telt

Telte til Camping, spejdertelte, tunneltelte, familietelte, vandre telte eller måske til festivaler - Hos OutdoorPro.dk finder du telte til dit næste eventyr!
Alle vores telte og producenter er nøje udvalgt pga. forskellige egenskaber, dog har alle deres høje kvalitet tilfælles og deres høje krav til funktioner.
Du finder bl.a. telte fra tyske Tatonka, som designer alt fra enkeltmandstelte, tunneltelte, familietelte og telte til ekspeditioner. 

Når du skal vælge det rigtige telt til dit eventyr er det en god ide at undersøge hvilke krav du har til det. Antal personer der skal være plads til, vægten og størrelsen når det er pakket sammen og naturligvis om du vil have lidt ekstra plads i fortelt til rygsække, udstyr og andet grej, eller måske lave mad hvis vejret er dårligt.
Vores brands udvikler telte sammen med erfarne udendørsfolk, derfor er intet overladt til tilfældigheder. Derfor kan du med ro i sindet vælge de produkter vi nøje har udvalg.
Under hvert produkt kan du læse om de egenskaber der gør netop det ene telt unikt.

Vælg dit telt med omhu, uanset om det er til vandreturen, speder eller familieturen. Teltet er din base og dit hjem på dit eventyr, og bør vælges præcist efter dine behov og krav.

  • Familieteltet - Skal du afsted med din familie og i er 3-6 personer, kræver det naturligvis et større telt. Her er det vigtigt at tænke på muligheden for aktivitet indendørs i teltet og gerne med flere rum. Eks. et rum til at luftmadrasserne og tøjet, et rum til overtøj, sko og evt. kogegrej og sidst men ikke mindst, et rum hvor i kan spille kort, lave og spise maden. Ja kort sagt, trække i tørvejr og stadig have plads hvis det begynder at regne. Her kan et telt som Tatonka Family Camp være værd at kigge en ekstra gang på. Det har en række virkelig brugbare egenskaber.


Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl. 

Telte