Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Termoflasker & Termokopper

Termoflasker til hverdag- og udendørs brug
Uanset om du står over for en svær og lang eksamensperiode eller skal på tur i den norske vildmark, kan du have brug for en god thermoflaske, der kan holde din kaffe varm i mange timer. Hos Outdoorpro.dk har vi et bredt udvalg af thermoflasker til hverdag og udendørs brug.
Vi forhandler både de populære og anerkendte thermoflasker fra Stanley og de moderne fra Camelbak. Thermoflasker til udendørs brug skal naturligvis kunne holde dine drikkevarer varme eller kolde på trods af varme eller kulde, og det kræver vacuumtætte beholdere og isolerende materialer.

Varme drikkevarer i 11 timer med Stanley

Hvis du heller ikke er fan af kold eller lunken kaffe, bør du investere i en god thermoflaske, der kan holde dine drikkevarer varme i mere end blot en time. Mange supermarkedsvarianter sælger på deres ydre design og billige priser, men er det vigtigere for dig, at dine drikkevarer forbliver varme, bør du hellere købe en god Stanley thermokande.

Hos Outdoorpro.dk har vi et bredt udvalg af Stanley thermokander, der kan bruges til hverdag eller udendørs brug. Den klassiske og retro model, Stanley Classic Vac, fås i den originale grønne, aluminiumsfarvede og sorte farve. Thermoflasken fra Stanley kan holde dine drikkevarer varme i op til 11 timer og med plads til 750 ml., skulle der være nok plads til at holde dig gående i et stykke tid.

En god thermoflaske til hverdags brug


Hvis du er på udkig efter en enkel thermoflaske, der ikke skal kunne det helt store rent teknisk, kan du overveje en Camelbak thermoflaske. En Camelbak thermoflaske kan holde din varme kaffe varm i op til 6 timer, og den rummer 600 ml. Fordelen ved at vælge en Camelbak thermoflaske er, at den kan klare en tur i opvaskemaskinen.

Camelbak er kendt for at designe og producere vandflasker og thermokander i plastic, der er fri for giftige BPA og BPS stoffer. Skal du på tur, kan du sagtens medbringe en god Camelbak thermo, da den er hårdfør og kan klare både tryk uden at lække. Håndtaget på toppen af thermoen er nemt at holde fast i - eller at binde fast til vandrerygsækken.

Spar strøm - brug en termo


Hos Outdoorpro.dk tilbyder vi en lang række thermoflasker, der kan holde dine drikkevarer varme i mange timer. Vi sælger udelukkende termoflasker med et godt renommé, og det gør, at du kan vælge én af vores thermoer og få varm kaffe dagen lang.

Har du eksempelvis en hjemmearbejdsdag, og vil du undgå at lade kaffemaskinen stå og holde kaffen varm, hvis du skal have en kop senere, kan du hælde kaffen på én af vores thermoflasker. Du vil få lige så varm kaffe, som du ville få, havde du ladet maskinen stå tændt.

Medbring kaffe i bilen eller bussen


Skal du på farten, og har du ikke behov for en hel kande kaffe, kan du overveje en thermokop. Hos Outdoorpro.dk finder du thermokopper med flere lag isolering og vacuum, og det gør, at de skiller sig ud fra andre thermokopper på markedet. Tjek for eksempel vores Stanley Adventure Steel Travel Mug, som kan rumme 0.47 liter.

En Stanley thermokop er et godt alternativ i hverdagen, hvor du måske kun har brug for at medbringe 1-2 kopper kaffe i bilen eller i bussen. Bestiller du din thermokop hos os, har du den med posten inden for et par dage. Vi sørger for lynhurtig levering, så du kan få varm kaffe med på turen.