Termoflasker & Termokopper

Termoflasker til hverdag- og udendørsbrug

Uanset om du står over for en svær og lang eksamensperiode, eller du skal på tur i den norske vildmark, kan du have brug for en god termoflaske, der kan holde din kaffe eller kakao varm i mange timer. Hos Outdoorpro.dk har vi et bredt udvalg af termoflasker til hverdags- og udendørsbrug.

Vi forhandler både de populære og anerkendte termoflasker fra Stanley og de moderne fra Camelbak. Termoflasker til udendørs brug skal naturligvis kunne holde dine drikkevarer varme eller kolde på trods af varme eller kulde, og det kræver vakuumtætte beholdere og isolerende materialer - det finder du her!

Varme drikkevarer i 11 timer med Stanley!

Hvis du heller ikke er fan af kold eller lunken kaffe, bør du investere i en god termoflaske, der kan holde dine drikkevarer varme i mere end blot en time. Mange supermarkedsvarianter sælges på deres ydre design og billige priser, men er det vigtigere for dig, at dine drikkevarer forbliver varme, bør du hellere købe en god Stanley termokande. Der er nemlig en sammenhæng mellem pris, materialer og kvalitet når det drejer sig om termoflasker.

Hos Outdoorpro.dk har vi et bredt udvalg af Stanley termokander, der kan bruges til hverdag eller udendørs brug. Den klassiske retromodel, Stanley Classic Vac, fås i den originale grønne, aluminiumsfarvede og sorte farve. Termoflasken fra Stanley kan holde dine drikkevarer varme i op til 11 timer(!), og med plads til 750 ml skulle der gerne være rigelig plads til at holde dig forsynet med varm drikkelse i et stykke tid.

En god termoflaske til hverdags brug

Hvis du er på udkig efter en enkel termoflaske, der ikke skal kunne det helt store rent teknisk, kan du overveje en Camelbak termoflaske. En Camelbak termoflaske kan holde din varme kaffe varm i op til 6 timer, og den kan rumme 600 ml. Fordelen ved at vælge en Camelbak termoflaske er, at den kan klare en tur i opvaskemaskinen - så den er nem at bruge og nem at rengøre.

Camelbak er kendt for at designe og producere vandflasker og termokander i plastik, der er fri for giftige BPA og BPS-stoffer. Skal du på tur kan du sagtens medbringe en god Camelbak termoflaske, da den er hårdfør og kan klare tryk uden at lække. Håndtaget på toppen af termoen er nemt at holde fast i - eller at binde fast til vandrerygsækken.

Spar strøm - brug en termo

Hos Outdoorpro.dk tilbyder vi en lang række termoflasker, der kan holde dine drikkevarer varme i mange timer. Vi sælger udelukkende termoflasker med et godt renommé, og det gør, at du kan vælge én af vores termoer og få varm kaffe dagen lang.

Har du eksempelvis en hjemmearbejdsdag, og vil du undgå at lade kaffemaskinen stå og holde kaffen varm, hvis du skal have en kop senere, kan du hælde kaffen på én af vores termoflasker. Du vil få lige så varm kaffe, som du ville få, havde du ladet maskinen stå tændt. Er det ikke fedt?

Medbring kaffe i bilen eller bussen

Skal du på farten, og har du ikke behov for en hel kande kaffe, kan du overveje en termokop. Hos Outdoorpro.dk finder du termokopper med flere lag isolering og vakuum, og det gør, at de skiller sig ud fra andre termokopper på markedet. Tjek for eksempel vores Stanley Adventure Steel Travel Mug, som kan rumme 0,47 liter.

En Stanley termokop er et godt alternativ i hverdagen, hvor du måske kun har brug for at medbringe 1-2 kopper kaffe i bilen eller i bussen. Bestiller du din termokop hos os, har du den med posten inden for et par dage. Vi sørger for lynhurtig levering, så du kan få varm kaffe med på turen.