Liggeunderlag til to

Skal du afsted på spændende eventyr med din partner, ven eller et familiemedlem, så skal der bruges en ekstra soveplads. Med et liggeunderlag til to får du god plads til jer begge i teltet, og du sparer oppakningsplads ved at vælge det mere kompakte underlag. Det er derfor en god løsning, hvis du skal overnatte i det fri sammen med en makker.

Hos OutdoorPro har vi smarte liggeunderlag til to i sortimentet, så du nemt og bekvemt kan overnatte sammen med en anden uden ekstra besvær.

Vi har naturligvis også liggeunderlag til enkelte personer, som du kan finde her.

Mere information om Liggeunderlag til to

Smarte liggeunderlag til to fra OutdoorPro

Der er mange fordele ved at vælge et liggeunderlag til to, hvis du skal overnatte sammen med en anden i vildmarken. Blandt andet vil du:

  • Kunne dele pladsen eller brede dig ekstra meget selv
  • Bedre holde på varmen
  • Spare plads

Der er derfor fordele ved at vælge de større liggeunderlag til to – særligt hvis du skal afsted på eventyr med en partner. Liggeunderlaget vil ikke kun spare plads i oppakning og telt, men også give en bedre isoleringsevne, så I ikke kommer til at fryse om natten.

Hold varmen

Et liggeunderlag til to har en klar fordel, hvis du skal overnatte udenfor i de kolde måneder. Hvis du har mulighed for at dele liggeunderlaget med en partner, ven eller et familiemedlem, vil du bedre kunne holde varmen i telt, shelter, eller hvor du ellers overnatter udenfor.

Liggeunderlaget til to har ingen generende skillelinje, som I kan rulle ned i under søvnen. I skal derfor ikke forsøge at kamuflere overgangen mellem to underlag ved at binde dem sammen eller bruge et lagen.

Samtidigt beskytter det ekstra store liggeunderlag dig mod kulden fra jorden, hvis du ligger midt på det, fordi der ikke er åbent til jorden på begge sider af dig. I vil derfor opleve en bedre isoleringsevne, hvis I deler pladsen på underlaget til to.

Del et liggeunderlag eller tag hele pladsen selv

Hvis du er alene på tur, kan du få ekstra meget plads at brede dig på med et liggeunderlag til to. Det kan være rart med mere plads, hvis du skal overnatte flere nætter i streg og ønsker den bedste sovekomfort, isoleringsevne og plads i teltet.

Husk at medbringe et telt til to personer, hvis du vil bruge et liggeunderlag til to. Der er nemlig ikke plads i et-personers-telte til en dobbelt madras.

Oppustelige liggeunderlag til to

Mange af vores smarte liggeunderlag er oppustelige modeller. Du får derfor ekstra komfort og isolering ved at pumpe luft i liggeunderlaget før sengetid.

Nogle af vores udvalgte liggeunderlag er selvoppustelige, og du skal derfor bare åbne for ventilen og lade liggeunderlaget selv klare opgaven. Det kan være meget praktisk, hvis du ikke har plads til pumper eller andet grej, og du gerne vil spare tid i felten.

Du kan dog også få oppustelige modeller, der kræver enten mundkraft, en pumpe eller pumpbag. Har du pladsen, så anbefaler vi dig bestemt at bruge en pumpe eller pumpbag. På den måde undgår du at spilde unødvendig ekstra energi på at puste liggeunderlaget op.

Husk at tjekke om din ønskede model kan bruges med en pumpbag. Det er nemlig ikke alle typer af fyld i liggeunderlag, der kan tåle fugten fra din udånding.

Køb liggeunderlag til to hos Outdoorpro

Hos OutdoorPro har vi en række smarte liggeunderlag til to, der gør det ekstra hyggeligt at overnatte med en nær og kær i det fri. Der er mange gode fordele ved at gå med et delt liggeunderlag, hvis du vil spare plads i oppakning og telt, og du gerne vil holde bedre på varmen.

Har du udset dig et af vores praktiske liggeunderlag til to, så kan du altid kontakte vores kundeservice med spørgsmål. Vi guider dig gerne i vores udvalg, så du kan sove ekstra godt på dine eventyr.