Uldshorts

 Du kan anvende uldshorts året rundt, hvis du investerer i uldshorts i let og blød LightWool. Er du udendørs i naturen i de kolde måneder, vil WarmWool uldshorts holde dig varm, og sikre dig en stabil kernetemperatur mens du arbejder, dyrker sport eller nyder det aktive friluftsliv på anden måde. Er du klædt på med uldshorts, er dit base layer i orden, og du kan få mange gode timer med aktivt outdoorliv. Uldshorts i høj kvalitet, af blød merinould, fås i forskellige længder og modeller, så du kan vælge netop de uldshorts, du føler dig bedst tilpas i!

 

 

Mere information om Uldshorts

 Kvalitetsbevidste uldshorts til herrer og damer

OutdoorPros uldshorts er lavet af komfortabel og blød merinould af bedste kvalitet. Merinould er et meget behageligt materiale, der slet ikke kradser. Merinould holder dig varm, også ved skiftende temperaturforhold og varierende aktivitetsniveauer. Med shorts i merinould som det inderste lag er du veltempereret, fordi ulden isolerer og ventilerer perfekt.  Mange af vores shorts er fremstillet med flade syninger, hvilket gør at de har en særlig god komfort mod huden. Du kan læse mere om den herlige merinould her.

Uldens naturlige egenskaber gør, at dine shorts ikke tager imod lugt så let som andre tekstiler. Når du skal vaske dine uldshorts, skal du være opmærksom på, at uldbeklædning bør vaskes på uldprogram. Til vask af uld skal du anvende sæbe egnet til uldvask, der virker skånsomt og plejende. Læs vores vaskeanvisninger her, så er du godt klædt på. 

Komfortable uldshorts til herrer og damer

Når du investerer i lange underbukser eller shorts i uld, kan du vælge mellem LightWool og WarmWool. Både LightWool og WarmWool egner sig godt til militærbrug, friluftsliv, sport og udendørs arbejde. Du kan også benytte uldshorts til både damer og herrer som behageligt hverdagsundertøj. Forskellen på WarmWool og LightWool er tykkelsen. Søger du uldshorts som du kan bruge hele året, så er LightWool shorts meget velegnede. Er det ekstra isolerende uldshorts du skal bruge, så er WarmWool det rette valg.