Militær Lamper

I kampens hede er det vigtigt at have det helt rigtige overblik. Med vores solide og effektive militær lamper får du let ved at se i mørket, når du er på tur – om det er hjemme i baghaven, på øvelser eller som udsendt.

Vi forhandler mange forskellige typer af lamper, der egner sig særligt godt til militær brug, men også fint kan bruges af dig, der elsker udendørslivet. De er nemlig pålidelige og solide, så du altid er dækket ind med ekstra lys.

Kig endelig vores spændende udvalg af militær lamper igennem og lad dig friste af de smarte løsninger!

Fred

Mere information om Militær Lamper

Smarte militær lamper til professionelle og civile

Hos Outdoorpro forhandler vi en bred vifte af forskellige typer lamper, der er oplagte for både militærfolk og almindelige danskere. Vi har blandt andet både kraftige stav-, lommelygter og smarte pandelamper i vores store sortiment. Og hvem kan ikke altid godt bruge mere lys, når mørket falder på?

En stavlygte eller lommelygte er altid god at have ved hånden, og den er let at finde plads til i oppakningen. De sjældne gange strømmen går, eller hvis du befinder dig ude i den mørke skov, er lommelygten en stor redning.

Vores militær lamper har et kraftigt lys, der sikrer, du er helt opdateret på dine omgivelser. Kig vores udvalg igennem og find den model, der opfylder dine behov.

Militær lamper til hjelm og pande

Når du er iklædt den fulde udrustning, så skal din lyskilde ikke være til gene. Med vores smarte hjelm- og pandelamper kan du have hænderne fri, mens området foran dig lyses optimalt op. Du kan derfor fokusere på at have styr på dine andre sager, når lyset er tændt.

Pandelamper er både gode ude i felten, hvor du hurtigt skal kunne reagere, men de er også gode på vandreture og cykelture, hvor du både vil kunne se og blive set.

Vi har flere forskellige pandelamper i vores sortiment, hvor der er stor forskel ikke kun på design, lysstyrke, men også pasform. Vores produktbeskrivelser er udførlige, så du altid kan læse mere under hvert produkt og finde den model, der lever op til dine forventninger.

Ekstra funktioner

Vi forhandler hos Outdoorpro både militær lamper, der bruger almindelige batterier, men vi har også genopladelige modeller i sortimentet. Det er derfor helt op til dig, m du vil have ekstra batterier med i oppakningen.

De fleste militær lamper har en praktisk indstilling, så du selv bestemmer farven af lyset, hvis du skal bruge andet end hvidt lys.

Rødt lys er ekstra godt, hvis du vil beskytte og bevare dit nattesyn, så du kan holde ekstra øje med dine omgivelser selv i mørke.

Grønt lys gør det eksempelvis lettere at se i mørke uden at genere dyrelivet. Du vil derfor kunne se dyrenes bevægelser uden at have behov for en decideret nattekikkert. Kortlæsning er også lettere i mørke, hvis du benytter det grønne lys.

Der er også forskel på, hvor vandtæt væres forskellige militær lamper er. De fleste modeller kan fint stå imod de danske vind- og vejrforhold, men skal de bruges i meget våde omgivelser, bør du vælge en ekstra vandtæt model.

Køb dine militær lamper hos Outdoorpro

Militær lamper er af en højere kvalitet, end dem du kan finde i supermarkederne. Vores udvalg er skabt til udendørslivet, hvor din militær lampe skal kunne klare både utilregneligt vejr og de slag, den unægteligt vil få.

Hos Outdoorpro er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer til dine behov. Du kan altid kontakte vores dygtige og erfarne kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål til vores store udvalg af militær lamper.