Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Knive & Multitools

Bredt udvalg af knive og multitools, bl.a. fra Gerber og Bear Grylls, som har udviklet grej til enhver opgave. Er du f.eks. håndværkeren der benytter multitool hverdag, soldat i det danske forsvar, lystfikseren der skal have det helt rigtige værktøj til at klare opgaven når fisken er i land, så er det her du kan finde det.

Desuden har vi også bredt udvalg af knive og multitools til dagligt brug i naturen, hvor vi alle ved at en kniv og andet værktøj er umuligt at undvære. 
Da vi alle er afhængige af vores udstyr, især når vi er udendørs, har vi samlet knive, dolke og mulitools fra de bedste.

Køb knive og multitools online lige her. 

Bear Grylls

 

 


Mere information om Knive & Multitools

Knive og multitools kan nemt handles online hos OutdoorPro.dk


En god kniv og solidt designet multitool er et vigtigt og nødvendigt redskab når vi befinder os i naturen.
En af de absolut bedste brands er uden tvivl Gerber og en af de mennesker der har størst erfaring er Bear Grylls som Gerber har en helt serier helt særligt designet og udviklet af.

I naturen har knive, dolke, multitool og økser et naturligt formål, og er et uundværligt værktøj. Uanset om det er til at sikre brænde til bålet, madlavning, bygge camp, jage og fiske.
Derfor er det vigtigt med den helt rigtige kniv til formålet. Hos OutdoorPro.dk finder du knive til enhver situation, uanset om du er spejder og skal bruge en dolk, jæger og skal have en kniv til at rengøre det nedlagte bytte eller militærmanden der skal benytte kniven til taktisk formål. 

Knivloven - kort fortalt

Husk altid at følge loven når du bære knive, dolke og multitools.
Foldeknive med blad på max 7cm og ikke kan låses, må bæres offentligt. Husk at alle andre knive og tools er lovlige, men kun må bæres til og fra brugsstedet og kun benyttes til anerkendelses formål som jagt, fiskeri, fritid, spejder, arbejde, håndværker eller lign. Desuden skal kniven eller multitool være designet til formålet.
Husk altid at spørge politiet omkring den gældende lovgivning, da der ofte skal tilladelse fra politiet til for overhovedet at erhverve, bære og besidde enkelte og visse knive. Har kniven en klinge på over 12 cm, kræves der som udgangspunkt tilladelse. Dolke og knive med over 12 cm, er normalt undtaget, såfremt de anvendes til egnet erhverv, husholdning, jagt, fiskeri og sport. Husk dog altid, at kniven skal være designet og udformet til det påstået brug. 

Ønsker du dermed at anvende og købe en kniv på mere end 12 cm, som er designet som jagtkniv - Men ikke benytte den til jagt, kræves der dermed tilladelse. 

 

Knive & Multitools