Knive & Multitools

Knive og multitools er tit uundværlige, når du er i naturen og ikke har adgang til værktøjskassen derhjemme. Gode redskaber og godt udstyr er afgørende, og derfor finder du knive og mulitools i høj kvalitet hos os.

Vores udvalg af knive, multitools og andre redskaber kan bruges af både amatører og professionelle. Håndværkeren kan få glæde af praktiske multitools til hverdagens arbejdsopgaver, mens lystfiskeren kan finde skarpe knive til at ordne fisken når den er hevet i land. Uanset om du er i militæret, er spejder, professionel outdoormenneske eller blot elsker naturoplevelser, så finder du kvalitetsudstyr hos os.


Køb knive og multitools hos OutdoorPro

I naturen vil du ofte stå og mangle en god kniv eller et smart multitool. Uanset om du skal sikre brænde til bålet, bygge lejrplads, lave mad, jage eller fiske, så gør godt udstyr det lettere. Derfor er det også vigtigt, at du får det helt rigtige udstyr med dig på dine oplevelser i naturen.

Hos OutdoorPro har vi en række af gode redskaber og værktøjer fra anerkendte mærker som Gerber og Bear Grylls. I sortimentet finder du blandt andet:

  • Foldeknive, knive og dolke
  • Multitools og schweizerknive
  • Økser, save og spader
  • Tilbehør til redskaber

Der er derfor ikke mange situationer, hvor vi ikke har det helt rigtige udstyr til dine udfordringer. Om du er spejder, jæger eller militær, så finder du skarpe knive og smarte multitools hos os.

Multitools og schweizerknive til enhver situation

Har du brug for et allround-værktøj, der ikke fylder meget, men har mange funktioner, så er multitools og schweizerknive en god investering. I udseende og funktion minder de om en foldekniv, men i stedet for kun ét enkelt blad, rummer multitools og schweizerknive mange forskellige små stykker værktøj og redskaber. De mange muligheder kan være en stor hjælp både derhjemme, på arbejde og ude i vildmarken.

Du kan sammenligne værktøjet med en lille transportabel værktøjskasse der indeholder forskellige redskaber i ét. Vi har blandt andet udgaver i vores sortiment, der har indbyggede proptrækkere, sakse, skruetrækkere, karabinhager og mange andre redskaber og værktøj.

Der er derfor god chance for at finde et praktisk multitool hos os, som du kan bruge, om du er på ekspeditioner i naturen, på arbejde eller bare skal åbne en kold øl en solskinsrig sommerdag.

Husk at overholde knivloven!

Når du har dolke, knive og multitools med dig på eventyr, så skal du altid overholde knivloven. Den er sat i værk for at beskytte dig og dine medmennesker mod knive brugt som våben, og overholder du den ikke, kan det resultere i bøder.

Lovgivningen foreskriver, at knive og redskaber er lovlige, hvis de anvendes til anerkendelsesværdige formål og maksimalt har et blad på 12 cm. Knive og redskaber skal være designet til og kun bruges til anerkendte formål som spejder, fritid, jagt, fiskeri og på arbejde. Du må ikke bære dem i offentligheden og kun transportere dem til og fra brugsstedet.

Knive med blad over 12 cm. kræver tilladelse

Knive med et blad over 12 cm. kræver en særlig tilladelse fra politiet. Det er særligt jagtknive, der kræver tilladelse, før du må erhverve, besidde og bære en kniv med blad over 12 cm.

Dolke og knive over 12 cm. er normalt undtaget, såfremt de anvendes til egnet erhverv, husholdning, jagt, fiskeri og sport. Husk dog altid, at kniven skal være designet og udformet til brugen, før den tæller med.

Hvad med multitools i forhold til knivloven?

Har du udset dig et multitool med en lille kniv, så skal den også leve op til lovgivningen. Derfor skal bladet være under 12 cm., og du må kun bære værktøjet, når du eksempelvis skal bruge kniven i erhvervssammenhæng eller til en lovlig fritidsaktivitet.

Du kan læse mere om knivloven i vores artikel her. Husk altid at brug din sunde fornuft, så skal du nok komme godt ud af det med ordensmagten.