Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

SmellWell™

SmellWell™ er et svensk udviklet produkt, som er udviklet, til at kunne absorbere fugt og fjerne dårlig lugt fra mennesker i bevægelse. Udvikling af SmellWell startede med et par ildelugtende fodbold sko.

Efter at have testet alle mulige produkter, uden at finde noget der virkelig virkede, besluttede familien bag SmellWell at udvikle deres eget produkt.

Det er der kommet to forskellige størelser ud af, en som de kalder Original og en de kalder XL. Begge Smellwell poser har den gode enhed at de nedbryder lugten som opstår ved gammel sved og fugt der ikke bliver fjernet, dette sker via miniraler og salte som posen indeholder, og derved giver en frisk duft til dine sko eller udstyr

SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude - Green Camo fra outdoorpro.dk

SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude

SmellWell

Mere information om SmellWell™

Sammen med kemikere fra Chalmers universitet i Gøteborg, undersøgte holdet bag SmellWell™ hvad der gør at vores sko lugter, som mange har oplevet enten ved eget brug eller hos en man kender. Fugt viste sig at være en medvirkende faktor til at lugten opstår. Derfor var der stor fokus på at udvikle et fugt absorberende produkt, der samtidig kunne fjerne lugten. Smellwell er derfor en kombination af fugt absorberende middel, der effektivt fjerner dårlige lugte. På den måde blev den første prototybe grundlaget.

En af de vigtigste komponenter i SmellWell er aktiveret kul, som har været brugt i hundredvis af år som en naturlig måde at rense og filtrere både vand og luft på. Her bruger SmellWell aktivt kul lavet af bambus, som har en meget stor overflade, der gør det muligt at effektivt absorberer og neutraliserer dårlig lugt.
Bambus er også godt fra et bæredygtigheds-perspektiv et godt produkt, fordi det er meget hurtigt voksende, hvilket betyder at fældning af træerne ikke påvirker genvæksten i så slem en grad, som træ der er langsom voksende og derved skal bruge mere energi.