Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Vandtætte handsker

Vandtætte handsker er en virkelig god investering, hvis der er i naturen når vejret slår over i regn og fugt.
Med vandtætte handsker fra Sealskinz og DexShell behøver du ikke at bekymre dig om våde hænder. De er nemlig 100% vandtætte og dejlig varme, samt flere modeller har et ekstra godt greb, uanset hvordan vejret er. På den måde kan du koncentrere dig om eventyret og opgaven, i stedet for dine kolde og våde hænder.
Du finder vandtætte handsker online hos OutdoorPro.dk til enhver aktivitet. Find vandtætte handsker til cykling, løb, sejlads, fiskeri, hverdag, arbejde og vandring online lige her.

Vælg de rigtige vandtætte handsker

Husk der er stor forskel på vandtætte handsker, som af mange også opfattes som vandafvisende eller endda vand frastødende.
Når der er tale om 100% vandtætte handsker fra DexShell eller Sealskinz, kan du dyppe dem i havet og stadig holde dine hænder tørre. Hvor vi ved vandafvisende handsker, mener at vandet afvises i høj grad, og i langt de fleste tilfælde vil kunne holde regnen ude selvom der kommer et regnskyl. Det er naturligvis rigtig vigtigt, at du får valgte de helt rigtige handsker til opgaven eller dit nye eventyr i naturen – Så du er helt klar, hvis vejret skulle vise sig fra den våde side.

Søger du handsker med ekstra høj åndbarhed, kan de være en fordel at kigge efter vandafvisende materialer. Hvis du derimod søger 100% vandtætte handsker, som holder dig tør uanset mængden af vand, så kig efter et par vandtætte handsker online hos OutdoorPro.dk. Klik ind på de handsker du vil vide mere om, og læs den uddybende tekst, så hjælper vi dig med at finde dine nye vandtætte handsker.

Husk, der er ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning.