Om os

Hvem er vi? Her kan du læse lidt om os.

Vi er en onlineshop, der sælger friluftsudstyr til naturelskende danskere - både til de professionelle, entusiasterne og begynderne. Fra vores kontor i Haslev har vi siden 2014 udviklet og udvidet vores sortiment, så du som friluftsmenneske kan finde et bredt udvalg af friluftsudstyr til gode priser hos os.

Siden begyndelsen har vores mission været at have Danmarks bedste kundeservice inden for salg af outdoorudstyr. Vi ser kundeservice som en helhed, hvor du som kunde er i centrum i hele købsprocessen – både før, under og efter dit køb.

Vi sikrer dig en god oplevelse ved at have et så bredt udvalg af kvalitetsprodukter som muligt. Vi undersøger markedet grundigt, så du er sikret, at vi kun sælger produkter i god kvalitet. Når du har fundet et produkt du gerne vil have, er vi altid klar til at hjælpe dig. Selvom vi er en e-handelsvirksomhed, er vi ikke mindre nærværende og hjælpsomme end hvis vi stod i en butik, og vi guider og hjælper dig gerne sikkert igennem dit køb! Når du har afsluttet dit køb, sender vi din pakke hurtigt, så du oftest har den inden for 1-2 hverdage. Vi stopper heller ikke med at hjælpe dig, når du har færdiggjort dit køb. Har du spørgsmål, problemer eller andet efter du har trykket på købsknappen, så er du altid mere end velkommen til at ringe!

Når vi har dig i centrum hele vejen, sikrer vi, at du får så god en oplevelse som muligt – det er det vi er her for. Kort opridset stræber vi efter, at du kan få den bedste naturoplevelse ved at vi:

  • Giver dig super service, ved personligt at betjene dig og give professionel rådgivning og viden
  • Udvider vores sortiment hele tiden med nye, unikke og særlige kvalitetsprodukter til en god pris
  • Afsender og leverer dine varer hurtigt

Holdet bag

Vi er en familieejet virksomhed, der elsker udeliv og natur, og derfor gerne vil hjælpe andre til at få glæde af naturen også. Vores kerneværdier som virksomhed og i dagligdagen er fællesskab og sammenhold. Vi løfter i flok, og vi ved, at folk yder deres bedste, når de har det godt. Det er meget vigtigt for os, både for at vi selv har det godt, men også for vores kunder, som altid kan få en venlig og behjælpsom betjening.