Herre Skjorter

Som udendørsmenneske stiller du helt sikkert høje krav til dit overtøj. Det er forståeligt, og din skjorte bør ikke være en undtagelse. Hvis du bruger praktiske skjorter, kan de sagtens fungere til en vandretur, både i de norske fjelde, eller blot til en vandretur omkring Himmelbjerget. Måske ønsker du en outdoorskjorte du også kan benytte i dagligdagen? Hos OutdoorPro.dk har vi samlet en række forskellige løsninger, således du kan finde den helt rigtige type skjorte til din næste tur ud i det fri. Gå ned i bunden for at læse lidt mere om vores udvalg af skjorter, og særligt om producenten Aclima.

Praktiske skjorter til lav intensitet

I vores udvalg af skjorter finder du en del skjorter fra Aclima, som producerer alt deres tøj i fin merinould. Deres skjorter er flotte, men takket være merinoulden er de også meget praktiske til langt de fleste gøremål. Når du bruger dem til lav intensitet, vil du opleve skjorterne som isolerende og varmende, samtidig med at du slipper for den normale kradsen ved uld. De er gode til at bruge i dagligdagen, lette gåture eller f.eks. foran bålet. En anden fordel ved merinoulden er nemlig også, at den ikke optager særlig meget lugt, så sved og røg sætter sig ikke i tøjet på samme måde.

... og til den lidt højere intensitet

Samtidig med at skjorterne er rigtig gode til lav aktivitet, så bliver du heller ikke skuffet hvis der er lidt mere gang i den. Merinoulden er temperaturregulerende, så samtidig med at det varmer når det er køligt, så hjælper det også med at få overskydende varme væk fra kroppen, så du ikke bliver for varm. Skjorterne er derfor også gode til dig, hvis du laver lidt mere krævende aktivitet - f.eks. at bruge dem på jagt eller fjeldture. Vi har skrevet en artikel om merinoulden, så du kan forstå alle dens gode egenskaber, og forhåbentlig få lyst til at supplere din garderobe med noget af det! Du kan læse artiklen her.