Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Herre Skjorter

Som udendørs menneske stiller du helt sikkert høje krav til dit overtøj. Det er forståeligt, og din skjorte bør ikke være en undtagelse. Skjorter kan fungere praktisk til en vandretur, om det er i de norske fjelde, eller du blot er på vandretur omkring Himmelbjerget.

Måske ønsker du en outdoor skjorte, du også kan benytte i dagligdagen. Hos OutdoorPro.dk har vi samlet en række forskellige løsninger, således du kan finde den helt rigtige type skjorte til din næste tur ud i det fri.

Praktiske skjorter til lav intensitet

ligeledes i din dagligdag. En fisketur er altid en sikker vinder, men spændingen og hyggen kan hurtigt blive ødelagt, hvis vejret - eller overtøjet - er dårligt. Derfor er det vigtigt, at du husker, at overtøjet skal være i orden, før du begiver dig ud på din næste fisketur.

Skjorter, der er ideel til både dagligdagen og fisketuren, fra Geoff Anderson. Skjorterne er spækket med smarte detaljer som eksempelvis roll-up ærmer, knaplukning på front og lomme, og så er den fuldt ud fremstillet af bomuld af højeste kvalitet, der sikrer dig en super behagelig skjorte til udendørs brug. Geoff Anderson skjorter er ligeledes ideel som en klassisk skovmandsskjorte hele året rundt.

... og til den lidt højere intensitet

Du er måske ikke typen, der skal benytte skjorten til en hyggelig fisketur, men derimod typen der skal bruge den til en lang vandretur i de norske fjelde. Frygt ikke, vi tilbyder ligeledes skjorter, der kan holde til en lang dag i eksempelvis de norske fjelde. Slidstyrke, komfort og ventilation er tre nøgleord i forhold til en udendørs skjorte, der skal benyttes til en lidt højere intensitet end normalt.

Netop slidstyrke, komfort og ventilation er centrale nøgleord for Lundhags skjorter, der er specifikt designet til mellem intensive aktiviteter med de mange integrerede funktioner skjorten har. Indbyggede ventilationspaneler, stretch-funktion og komfortable fremstillingsmaterialer er nogle af de ting, som skjorten er integreret med. Dermed er du sikret en skjorte, du kan benytte til alt fra en hyggelig gåtur i den danske natur til en lang vandretur i udenlandsk terræn.

Bestil online direkte fra din sofa

Som outdoor menneske får du formodentligt rigeligt med natur, og derfor er det vigtigt, at du husker at slappe af sommetider. Næste gang du slapper i sofaen, er der rig mulighed for, at du kan udnytte tiden fornuftigt ved at gøre dig et godt køb hos OutdoorPro.dk.

Vi tilbyder altid det bedste indenfor kvalitets tøj til udendørs brug, som du kan benytte på din næste tur udendørs eller blot i hverdagen. Husk at vi kan kontaktes på telefon: 38 4200 38 alle hverdage mellem 10-16 og lørdag mellem 10-14.