Rejsehåndklæder

Skal du ud og opleve verden, så kan du ikke altid være sikker på, at der er håndklæder til fri afbenyttelse. Særligt hvis du skal på vandre- og overlevelsesture i den fri natur, skal badet foregå under mere spartanske forhold. Det er ikke særlig rart eller godt for dit helbred, hvis du er kold og våd uden mulighed for at tørre dig.

Her kan et af vores gode rejsehåndklæder både spare dig plads i oppakningen og sikre, du bliver behageligt tør efter badet. Hos Outdoorpro har vi et stort udvalg af smarte rejsehåndklæder, der er lige til at komme i rygsækken, så du kan holde hygiejnen ved lige selv i den vilde natur.

Mere information om Rejsehåndklæder

Rejsehåndklæder har mange fordele

Vores smarte rejsehåndklæder har mange fordele, der gør dem mere oplagte at pakke ned fremfor dine egne badeværelseshåndklæder. Rejsehåndklæde er mere kompakt og fylder mindre i din taske, end et klassisk bomuldshåndklæde. Du kan derfor spare meget plads til tøj og vigtigt udstyr, hvis du går med et af vores flotte og praktiske rejsehåndklæder.

Du er selvfølgelig ikke begrænset til kun at bruge dit rejsehåndklæde til at tørre dig med efter badet, for du kan også let bruge dem som ekstra tæppe, dyne, hovedpude og som strandhåndklæde.

Mikrofiber sikrer du hurtigt er videre

Vores udvalg af rejsehåndklæder er hurtigttørrende, fordi de er fremstillet i mikrofiber. Mikrofiber både absorberer godt, men det tørrer også lynhurtigt.

Når du er på vandreture eller rejser, hvor du hurtigt skal videre, har du ikke tid til at vente på, at klassiske bomuldshåndklæder tørrer ordentligt igennem. Du slipper for våde og lugtende håndklæder i oppakningen under din rejse, hvis du vælger en model fra vores rejsesortiment.

Når du har brugt dit rejsehåndklæde, skal du derfor ikke vente længe, før du igen kan pakke tasken og komme videre på din tur.

Mange størrelser og flotte farver at vælge mellem hos Outdoorpro

I vores store sortiment af rejsehåndklæder finder du mange forskellige størrelser at vælge mellem. Du kan derfor let finde netop det håndklæde, du har plads til i din oppakning, hvis pladsen er trang.

Når du skal finde det helt rigtige rejsehåndklæde hos os, så er du ikke begrænset af farvevalget. Vi har praktiske rejsehåndklæder i alle regnbuens farver, så du kan få ét eller flere i dine favoritnuancer.

Hvis I er flere afsted sammen på tur, kan farvede rejsehåndklæder sikre, at I ikke kommer til at bruge hinandens ved et uheld. Sørg for at vælge forskellige farver hver især, så det er tydeligt hvilke håndklæder, der er dit og ikke er.

Kig endelig vores lækre udvalg med flotte og farverige rejsehåndklæder igennem, og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er altid klar på at hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr til dine oplevelser i naturen.