Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Sommersoveposer

Hos OutdoorPro.dk tilbyder vi et bredt udvalg af sommersoveposer i høj kvalitet. Ligesom dig, ved vi hvor vigtig en god nattesøvn er for energien og motivationen, når vi befinder os på eventyr eller opgaver i naturen. Derfor går vi ikke på kompromis med den kvalitet vi tilbyder dig, når du skal vælge sommersovepose.
Du finder derfor soveposer fra bl.a. Sea to Summit, Nordpol og naturligvis Carinthia. Ligeledes har vi også et bredt udvalg af 3 sæson sovepose, som du kan finde lige her.
Det er naturligvis ikke kun kvaliteten der er i top, men i høj grad også funktionaliteten og komforten. F.eks. finder du sovesommerposer med indbygget myggenet, så du er beskyttet når du ligger og sover. Faktisk er det en række af vores sovesommerposer der kan lynes op i bunden så du får øget ventilation når dette kræves, eller du er i meget varme miljøer.

Når du skal vælge din nye sommersovepose, er det en god ide at vide hvilke temperatur og klima den skal benyttes under. Ligeledes tjekke hvor koldt det bliver om natten og vælge en sovepose der passer hertil. Vores sommersoveposer starter normalt ved +5 grader og slutter på ca. +30 grader. Skal du overnatte i naturen under disse grader, anbefaler vi ofte vores 3 sæson soveposer.

Vi håber du bliver inspireret og finder den helt rigtig sommersovepose online lige her.