Rejser

At rejse er at leve, men derfor skal oppakningen stadig være i orden, så du ikke mangler noget. Hos Outdoorpro har vi alt, du mangler, så du bliver helt klar til rejserne i ind- og udland.

Vi har både praktiske kufferter, tasker og tilbehør, der letter dit besvær og sikrer dig en let og ligetil rejse. Så kan du nyde destinationen til fulde.

Mere information om Rejser

Smarte kufferter og tasker til turen

Når du skal ud at rejse, skal der pakkes tøj, sko og andre ting ned til turen. I vores sortiment finder du blandt andet mange forskellige kufferter og tasker, så du kan pakke lige efter din tur. Du kan blandt andet finde:

  • Kufferter
  • Tasker på hjul
  • Gode rygsække
  • Pengekatte
  • Toilettasker

Der er derfor helt sikkert en størrelse taske eller kuffert, der passer lige til din oppakning.

Skal du være sikker på, at du ikke skal betale for overvægt, kan du bruge en af vores bagagevægte, der præcis fortæller dig, hvor tung din taske eller kuffert er.

Skulle uheldet være ude og et hjul er røget på rullekufferten eller tasken, eller mangler din kuffert praktiske hjul, så finder du dem her hos os. Vi har smarte kvalitetshjul, du kan skrue direkte på din kuffert eller taske.

 

Praktiske kuffertsæt

Skal du ud på den helt store rejse, har vi flotte kuffertsæt, så du let kan genkende dine egne kufferter på rullebåndet. En hård kuffert vil beskytte dine mere sarte ting, men den kan også være mere besværlig at pakke praktisk og tæt.

Vi forhandler kufferter i alverdens farver, så du let kan spotte din kuffert komme rullende, og der ikke er risiko for at overse den i farten.

 

Bløde tasker på hjul

Hvis du foretrækker en blød taske på hjul, så har vi både store og små udgaver. Det gode ved de bløde tasker er, at de kan fyldes til randen på en helt anden måde end en almindelig hård kuffert. Tasker på hjul er dog ikke lige så lette at bære og løfte rundt på, hvis du skal have den op på en hylde i toget eller bussen.

Nogle af vores rygsække har også smarte hjul under, hvilket kan gøre dem perfekte til håndbagagen, hvis du vil pakke ekstra let.

 

Rygsække og duffelbags

Vil du rejse med mindre bagage, kan du finde praktiske rygsække og duffelbags, der er mere kompakte i størrelsen. Ofte vil du kunne tage dem med i flyet som håndbagage, så du kan spare penge på dine rejser og bruge dem til udflugter og oplevelser på destinationen i stedet.

 

Mindre tasker til opbevaring

Når kufferten eller tasken skal pakkes, så kan du med fordel organisere dine ting og sager i mindre tasker for et bedre overblik. Du finder her på siden smarte toilettasker, hvor du kan opbevare alle dine toiletting samlet. Så kan du bare hapse den, når du skal ud på toilettet og nette dig.

 

Pas på dine ting på rejsen

Når du rejser, er der øget risiko for, at du kan få stjålet dine ting, eller de bliver væk i vrimlen af mennesker. Derfor har vi smarte løsninger på lager, der beskytter dig og dine ting, når du er på tur.

Husk et smart id-tag, hvis du vil være sikker på, at din oppakning er let at finde både for dig selv og for personalet, hvis den skulle forsvinde undervejs på turen.

Vi har også beskyttelsesremme med smarte kodelåse, så du kan aflåse både kufferter og tasker forsvarligt af.

En pengekat er god på destinationen, fordi den kan beskytte dine personlige værdier og penge. Den skal sidde tæt til kroppen, så du altid kan mærke den. Sørg for at den ikke er synlig for andre med lange fingre, når du bevæger dig rundt under fremmede himmelstrøg.

 

Smarte ting til rejsen hos Outdoorpro

Hos Outdoorpro sørger vi for, at du er klædt ordentligt på til dine rejser.

Når du skal flyve, kan du beskytte dig med et af vores gode par kompressionsstrømper, der forhindrer hævede ben. Du kan også finde smarte kombinerede rejsekit med blandt andet kompressionsstrømper, øjenbind og ørepropper, der gør flyveture lidt ekstra behagelige.

En nakkepude er også let at tage med, hvis du gerne vil sidde behageligt og kunne sove med ekstra komfort i flyet, bussen eller bilen.

Uanset om du skal besøge et spændende nyt land eller på tur i gode gamle Danmark, så har vi helt sikkert noget lækkert udstyr, der gør din rejse meget bedre. Har du spørgsmål til nogle af vores praktiske produkter, kan du altid kontakte os. Vi guider dig gerne, så du kan finde den perfekte pakkeløsning til dine rejser i ind- og udland.