Save & Spader

Udendørslivet kræver, at du har det rigtige udstyr og værktøj. Med save og spader fra Outdoorpro.dk har du altid det rigtige værktøj lige ved hånden, når du skal bruge det. Vi forhandler smarte kompakte modeller, der er lette at have med i rygsækken, når du vil ud i det blå og opleve den vilde natur.

Tjek vores store udvalg af smarte save og spader igennem og læs meget mere om hvert enkelt produkt, så du kan finde de helt rigtige produkter til dine behov.

Mere information om Save & Spader

Derfor skal du have save og spader med på tur

Der er nogle bestemte ting, der altid bør være med i rygsækken, når du skal på længere ture ud i den fri natur. Nogle af disse ting er save og spader, der findes i smarte kompakte udgaver på vores webshop.

Saven er et praktisk værktøj, og du kan få en kompakt foldesav, der er nem at have med på lejrtur. Du kan næsten ikke undvære en sav, når du skal bygge et shelter eller sørge for brænde til bålet.

Spaden er også en ven, når lejren skal etableres – og særligt når der skal skabes ordentlige toiletforhold. Du kan bruge spaden til at grave huller og jævne jorden ud, der hvor I sætter lejr for natten.

Skal du på tur ud i det fri, anbefaler vi fra Outdoorpro.dk, at du husker at pakke både save og spader i oppakningen. Det vil nemlig gøre dit liv meget lettere, når du skal på tur eller overnatte i det fri, at du har det rigtige værktøj og udstyr.

Foldesaven til turene ud af huset

Skal du lave et shelter for natten eller skaffe brænde til bålet, er foldesaven din ven. Den kompakte sav er nem at have med på turen i rygsækken, og når du skal bruge den, er den nem at folde ud og gøre klar til brug.

Med en foldesav får du mulighed for nemt at save træer ned, lave brænde og andre projekter, som gør lejren bedre. Du får en skarp og funktionel sav, der ikke optager unødvendig plads i oppakningen, men gør livet lettere på turene i naturen.

Her på siden finder du vores udvalg af smarte foldesave, der er lige til at tage med på turen. Vi har forskellige modeller og størrelser, så det er op til dig og dine behov, hvad der er den rigtige udgave til din oppakning.

Jo længere blad en sav har, jo lettere er det også at save med den. Forholdet mellem blad og håndtag har også betydning, hvis du skal bruge en kortere og mere kompakt model. Du kan vælge foldesav efter, om du skal bruge den til større projekter i lejren eller blot save en sjælden gang imellem. Vi har både store og små modeller, der ikke optager meget plads i din rygsæk.

Foldespaden er en vigtig den af oppakningen

Hvis du ofte er på længere vandreture i det blå eller overnatter i det fri, så bør foldespaden være fast inventar i din oppakning.

Foldespaden gør det nemt, når du skal grave ud til bålpladsen og på toilet i naturen. Når du skal på toilet i det fri, er det altid bedst, at du graver et hul, som du efterfølgende dækker til.

I en mere permanent lejr, kan det anbefales at lave et mere fast toilet, hvor der graves et større hul et oplagt sted lidt fra lejren. ”Spadepatrulje” er sågar et velkendt navn indenfor særligt militær og spejderbevægelsen, hvor det dækker den del af flokken, der skal sørge for at have spaden med og grave efter behov.

En foldespade fylder meget lidt, fordi du kan klappe den sammen, når den ikke er i brug. Vi har forskellige størrelser i vores sortiment, så du kan finde en passende model til dine oplevelser i naturen.

Vælg den mindste og mest kompakte model, hvis du skal alene afsted, og brug den større og foldbare lejrspade, når hele flokken skal overnatte under åben himmel. Uanset dine behov har vi med garanti en foldespade til dine naturoplevelser.

Sådan vedligeholder du save og spader

Hvis du investerer i gode kvalitetsredskaber hos os, så kan dine save og spader tjene dig godt i mange år. Vil du sikre dig, at dit værktøj altid er i god stand, så bør du sørge for at vedligeholde dem korrekt. Det er nemlig træls at stå i lejren med en sløv sav og ikke kunne lave de projekter, du havde planlagt.

Din spade vedligeholdes let ved at sørge for, at skidt og snavs bliver fjernet, og bladet holdes skarpt. Opbevar den gerne i rygsækken, når du ikke bruger den, så den altid er til at finde igen. Du kan slibe en sløv spade skarp igen, hvis bladet er blevet sløvt efter brug.

Saven skal forblive skarp, hvis den skal være let at bruge. Pas på selve bladet ved at opbevare din sav i en form for beskyttelsesholder, når den ikke er i brug.

Under vores produkter, kan du læse meget mere om, hvordan du vedligeholder dine save og spader, og har du brug for ekstra vejledning, kan du altid kontakte os.

Derfor skal du købe save og spader hos Outdoorpro.dk

Hos Outdoorpro.dk er vi eksperter i udendørsliv og -aktiviteter, og derfor bugner vores webshop også med smart udstyr og værktøj til oplevelserne i naturen. Vi forstår, hvad der gør naturoplevelserne lettere og mere komfortable, så du altid kan få dine nødvendige produkter og udstyr hos os.

Under vores produkter har vi udførlige beskrivelser, så du kan blive klogere på hvert enkelt produkts fordele og ulemper. Det gør det overskueligt, når du er på jagt efter gode save og spader i vores sortiment, og skal finde den helt rigtige model.

Har du brug for mere hjælp til at finde de rigtige save og spader til dine naturoplevelser, så vil vi altid gerne guide dig. Du kan kontakte vores altid veloplagte kundeservice med dine spørgsmål og forespørgsler, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt i vores udvalg af save og spader.