SOG Knives

SOG Specialty Knives Inc. er en amerikansk producent af knive og andet udstyr til militær og amatører. De er særligt kendte for deres reproduktion af den amerikanske militærkniv SOG Knife fra Vietnam-krigens tid. Dog producerer det anerkendte mærke også en lang række andre knive og redskaber, der er særligt udviklede til både militæret og hverdagsbrug blandt naturelskere.

Hos OutdoorPro forhandler vi en lang række af smarte produkter og redskaber fra SOG Knives, så du kan få fingrene i det populære brand. Der er meget at vælge mellem, så du kan finde det helt rigtige redskab til dine behov.

Mere information om SOG Knives

Fra Vietnams jungle til amerikansk militær

Historien bag SOG Knives tager sin begynde i Vietman, hvor medlemmer af en klassificeret militærgruppe kendt under navnet MACV-SOG havde en unik kniv med på deres missioner. Kniven var udviklet særligt til junglen, hvor behovet var et andet end hjemme i de amerikanske skove.

I 1986, da militærgruppen for længst var hjemme i USA igen, inspirerer den unikke junglekniv en ung designer ved navnet Spencer Frazer. Frazers mission blev at reproducere den unikke junglekniv kaldet SOG Bowie knife som en særlig hyldest til militærgruppen, der oprindeligt udviklede den.

Den nye kniv blev lynhurtigt populær blandt soldater, der siden spredte kendskabet til mærket over hele verden.

Godkendt af US Special Forces og Navy SEAL

Hvad der begyndte som en enkelt letgenkendelig kniv, blev hurtigt et helt sortiment af forskelligt udstyr til militære missioner og amatører. I dag bruges knivene både af US Special Forces og er Navy SEAL’s foretrukne udstyr. Der er derfor stor sandsynlighed for, at de fleste amerikanske militærfolk har haft et produkt fra SOG Knives i hånden på deres øvelser og missioner.

Knive og udstyr fra SOG Knives er lavet til at klare alle former for udfordringer; de er smedet ud fra en stolt tradition, testet ude i felten og finpudset til dig. Vælger du et SOG Knives produkt, kan du regne med høj kvalitet, og et produkt, der er omhyggeligt testet, så det lever op til alle forventninger til en god militærkniv eller en andet form for redskab til felten.

Knive og andre smarte redskaber og udstyr

Den oprindelige kniv SOG Bowie havde fået en overhaling af designeren Frazer, da han i 1986 sender den reproducerede militærkniv på markedet. Eksempelvis er knivens læderhåndtag opgraderet med en belægning, lagene tykkere, og kniven har fået nye slibelinjer.

Siden er kniven blevet efterfulgt af en række andre knive fra producenten, der også i dag sender nye produkter på markedet såsom multitools og andre praktiske redskaber som økser og slibesten.

SOG Specialty Knives har skabt et bredt udvalg af forskellige redskaber til militærpersonel og almindelige udendørsentusiaster. Uanset om du er professionel soldat eller bare tager på shelter-tur engang imellem, vil et redskab fra SOG Knives levere varen hver gang.

Derfor skal du vælge udstyr og knive fra SOG Knives

Uanset om du skal beskytte dig selv eller andre under en spændende jagt, klare de udfordringer i hverdage, der kræver godt udstyr, eller befinde dig alene ude i vildmarken, er SOG Knives altid gode at have ved hånden.

Redskaberne har et ergonomisk design og ligger godt i hånden. Deres funktionalitet er ikke kun testet af producenten, men det amerikanske militær har ofte SOG Knives med sig, når de drager afsted. Derfor kan du regne med, at et produkt fra SOG Knives lever helt op til forventningerne om et funktionelt, ergonomisk og yderst effektivt redskab. Og det gælder både knive fra mærket og deres andre redskaber og udstyr, der udvikles og produceres under samme stramme forskrifter.

Hos OutdoorPro anbefaler vi klart både professionelle og amatør folk de pålidelige knive og andet udstyr fra SOG Knives. Derfor kan du finde et bredt udvalg af udstyr og knive fra den amerikanske producent hos os.

Vælg SOG Knives, hvis du ønsker det bedste

Hos OutdoorPro går vi ikke ned på kvalitetsudstyr, og  du kan dermed være klædt godt på fra inderst til yderst til dine oplevelser i det fri. Derfor har vi et stort udvalg af lækkert udstyr fra SOG Knives, der med garanti vil blive din bedste ven i vildmarken.

Kvaliteten af din kniv og andet udstyr vil være afgørende for din oplevelse, fordi de kan lette eller besværliggøre dine opgaver under åben himmel. Med SOG Knives er du aldrig i tvivl om, at du har et kvalitetsprodukt i hånden, når du skal skære i træ eller gøre klar til bålet.

Knive og udstyr fra SOG Knives er testet af professionelle i marken, så du kan nyde den høje kvalitet som amatør eller professionel outdoor-entusiast. Uanset dit formål vil du altid være klædt på til de fleste udfordringer med godt udstyr fra det populære amerikanske firma.

Køb SOG Knives hos OutdoorPro

Er du på jagt efter en skarp kvalitetskniv, en god økse eller et praktisk multitool, så er SOG Knives altid velvalgt. Deres udvalg af udstyr inspirerer til nye udendørsoplevelser, og de vil lette dit besvær i vildmarken.

Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige udstyr fra SOG Knives, så sidder vores altid kompetente kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan læse op på vores udvalg af produkter ved at klikke på de forskellige redskaber og udstyr fra det anerkendte brand.

Har du stadig spørgsmål til produkterne, eller har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige, så kan du altid kontakte os. Vi guider dig gerne i valget af et godt stykke udstyr.