Beklædningstilbehør

Her finder du vores udvalg af beklædning til outdoor folket. Vores Outdoor beklædning kategori er fyldt med spændende produkter fra vores nøje udvalgte producenter. Vi stiller høje krav til kvalitet, slidstyrke og funktionalitet. Derfor finder du en række produkter med helt særlig egenskaber og du kan derfor helt sikkert finde det beklædning du søger. Uanset om det er til dagligdagen i naturen, spejder, jagt, fiskeri, vandring, camping, sport eller noget helt andet.
Du finder alt fra varme vinterjakker, uld undertøj og sokker, svedtransporterende beklædning, huer og vanter. Vi sikre at du er dækket ind fra top til tå. 
Vi får løbende nye og spændende sæson varer.

Læs tips til valg af den rigtige påklædning, nederst på siden

Se de forskellige kategorier her:


ACLIMA Warmwool Granddad Shirt Man Peacoat Blue - outdoorpro.dk

Warmwool Granddad Shirt Man Peacoat Blue

ACLIMA
NYHED
ACLIMA Lightwool T-Shirt Man Tapestry

Lightwool T-Shirt Man Tapestry

ACLIMA
ACLIMA Lightwool T-shirt Logo Woman High Risk Red - hos outdoorpro.dk

Lightwool T-shirt Logo Woman High Risk Red

ACLIMA
ACLIMA Warmwool Crew Neck Men Olive
- outdoorpro.dk

Warmwool Crew Neck Men Olive

ACLIMA
Aclima Designwool Marius Crew Neck Woman Nordmarka
- outdoorpro.dk

Designwool Marius Woman Crew Neck Nordmarka

ACLIMA
Lightwool T-shirt logo women - Insignia Blue

Lightwool T-shirt logo women - Insignia Blue

ACLIMA
Milvago Fleece Jacket Hoody Coyote

Milvago Fleece Jacket Hoody Coyote

ClawGear
Warmwool Long Shorts Men

Warmwool Long Shorts Men

ACLIMA

Mere information om Beklædningstilbehør

Vi har mange spændende produkter, herunder Aclima, POC, 5.11 Tactical, ClawGear og det anerkendte sportsmærke INOV-8.
Under hvert produkt finder du yderligere information til den pågældende vare. Finder du mod forventning ikke den information du søgte, eller har du yderligere spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kunderservice.
OutdoorPro.dk er i rivende udvikling, og denne kategori vil derfor løbende blive opdateret - husk derfor at tilmelde dig vores nyhedsmail så du ikke går glip af de nye og spændende produkter. 

Klæd dig i lag - på - lag

At klæde sig passende på, vil hjælpe dig med at regulere din kropstemeratur, så du hverken fryser eller begynder at svede. Ved hjælp af flere lag, vil luften imellem lag, holde dig varm.
Ligeledes er det nemt at tage en genstand mere af, såfremt aktiviteten stiger og temperaturen falder, eller omvendt. Det indre lag skal være tyndt og stramt, da det derved transportere sved væk fra huden, så den bliver hold tør og varm. Ved høj aktivitet anbefaler vi en svedtransporterende undertrøje. (Eks. Aclima CoolNet eller lign.)
Ved lavere aktivitet kan der benyttes en uldbekædning (Eks. Aclima Lightwool eller lign.)

Laget i midten har to opgaver. At transportere overskydende varme og fugt væk fra kroppen og holde dig varm. Dette lag kan sagtens være mere løst end undertøjet. Husk antallet af lag er bestemt at temperaturen.
Aclima Hotwool, kan med fordel benyttes hertil, for at holde lidt ekstra varme kan Aclima DoubleWool benyttes, hvilket er en kombination af WoolNet og WarmWool. 

Det yderste lag, er jakken, softshell eller lign.
Det er vigtigt at dette beskytter mod vand, vind og vejr. Det er vigtigt at det yderstelag er åndbart, da der ellers vil danne sig fugt på indersiden.