Beklædningstilbehør

Her finder du vores udvalg af beklædning til outdoorfolket. Her er mange spændende produkter fra kvalitetsbevidste producenter. Vi stiller høje krav til kvalitet, slidstyrke og funktionalitet, hvorfor vi blandt andet forhandler norske Aclima. Uanset om du skal have beklædningstilbehør til dagligdagen, udflugter i naturen, spejder, jagtture, vandring, camping, sport eller noget helt tredje, så kan du finde det her.

Du finder alt fra varme handsker til gode sokker, så vi sikrer, at du er dækket ind fra top til tå. En stor del af vores udvalg er lavet i det meget fine merinould fra merinofår, og vi opfordrer dig til at læse vores guide om ulden, så du forhåbentligt kan blive inspireret og se, hvor godt et naturfiber det er!

Du kan læse tips til at bruge den rigtige påklædning nederst på siden


DesignWool Glitre Sock - Alm

DesignWool Glitre Sock - Alm

Aclima
ACLIMA Warmwool Mock Neck with zip Man Tapestry - Black - outdoorpro.dk

WarmWool Mock Neck Man - Tapestry

Aclima
NYHED
ACLIMA Lightwool T-Shirt Man Tapestry

LightWool T-Shirt V-Neck Man - Tapestry

Aclima
ACLIMA Lightwool T-shirt Logo Woman High Risk Red - hos outdoorpro.dk

LightWool T-shirt Logo Woman - High Risk Red

Aclima
20%
Aclima Designwool Marius Crew Neck Woman Nordmarka
- outdoorpro.dk

DesignWool Marius Crew Neck Woman - Nordmarka

Aclima
20%
ACLIMA Designwool Marius Crew Neck Woman Blefjell
- outdoorpro.dk

DesignWool Marius Crew Neck Woman - Blefjell

Aclima
20%
DesignWool  Marius Crew Neck Man - Nordmarka

DesignWool Marius Crew Neck Man - Nordmarka

Aclima
LightWool T-shirt Logo Woman - Insignia Blue

LightWool T-shirt Logo Woman - Insignia Blue

Aclima

Mere information om Beklædningstilbehør

Vi har mange spændende produkter, primært fra Aclima. Under hvert produkt finder du yderligere information til den pågældende vare. Finder du, mod forventning, ikke den information du søgte, eller har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kunderservice.

OutdoorPro.dk er i rivende udvikling, og denne kategori vil derfor løbende blive opdateret - husk derfor at tilmelde dig vores nyhedsmail, så du ikke går glip af de nye og spændende produkter. 

Tips til den rigtige påklædning - klæd dig i lag på lag

At klæde sig passende vil hjælpe dig med at regulere din kropstemeratur effektivt, så du hverken fryser eller begynder at svede. Ved hjælp af flere lag, vil luften imellem lagene holde dig varm. Ligeledes er det nemt at tage en genstand mere af, såfremt temperaturen stiger, eller omvendt.

Det indre lag skal være tyndt og stramt, da det derved transporterer sved væk fra huden, så den bliver holdt tør og varm. Ved høj aktivitet anbefaler vi en svedtransporterende undertrøje (F.eks. Aclimas WoolNet). Ved lavere aktivitetsniveau kan der benyttes en uldbeklædning (eksempelvis Aclimas LightWool eller lign.)

Laget i midten har to opgaver. At transportere overskydende varme og fugt væk fra kroppen, og at holde dig varm. Dette lag kan sagtens være mere løst end undertøjet. Husk antallet af lag bør være bestemt at temperaturen. Du kan med fordel anvende Aclimas HotWool hertil. For at holde lidt ekstra på varmen kan Aclimas DoubleWool benyttes, hvilket er en kombination af WoolNet og WarmWool

Det yderste lag er jakken, som kan være softshell eller lign. Det er vigtigt at dette lag beskytter mod vand, vind og vejr. Det er også vigtigt at det yderste lag er åndbart, da der ellers vil danne sig fugt på indersiden. Se f.eks. vores jakker fra Aclima eller Carinthia, så er du sikret super kvalitet!