Montane

Montane udvilker og producere innovative, lette, åndbar beklædning og udstyr til sport og aktiviteter i ekstreme miljøer og klimaer.
Montane har et utrolig bredt produkt sortiment, vi har samlet det bedste her, så du har et samlet overblik.

Læs mere om montane her

Mere information om Montane

Størrelsesguide for Montane

For at hjælpe dig med at finde den korrekte størrelse har vi nedenstående skema direkte fra Montane.
Det er altid en god ide at måle dig inden du bestiller størrelsen, dette giver dig den korrekte levering første gang.
Skulle du alligevel modtage en størrelse der ikke passer 100%, bytter vi selvfølgelig til den korrekte. 

Læs meget mere om Montane længe nede på siden. 

Montane Size

Montane Size


Montane og deres design filosofi

Montane produkter er udviklet til at tilbyde den bedste udførelse af tøj og udstyr til at hjælpe dig som kunde med at befinde og bevæge i ekstreme miljøer i det fri.
Montane er med andre ord, udviklet til friluftsmennesket. 

  • Letvægts uden at kompromittere funktionalitet, med de letteste stoffer og trimmet design og produktion. 
  • Åndbare tekstiler og design, der regulerer temperaturen , håndtere fugt og optimerer komfort 
  • Yde passende beskyttelse mod elementerne , om det er regn, sne , vind , sol , fugtighed, varme, kulde 
  • Kun hvad der er nødvendigt med fokus på , minimalisme , packability , lav bulk, intet besvær 
  • Produkter bør produceres til at holde , kvalitet og holdbarhed er nøglen 
  • Premium materialer og førende teknologier
  • Innovativt design 
  • Skræddersyet pasform og funktion til at imødekomme behovene hos dig som kunde

Montane

Baggrunden for Montane

Montane er blevet synonym med let og åndbar beklædning og udstyr.
Den første til at virkelig skubbe grænserne for enkelt lag bjerg tøj med Extreme Smock og derefter senere at realisere den sande værdi af vindtæt tøj. Skabte den første super Sammenfoldelig, vindtæt og åndbar windshirt; The Featherlite Smock.
The Featherlite var sandsynligvis den mest funktionelle og innovative stykke vindtæt tøj design siden Fridtjof Nansen, mens planlægningen af ​​første krydsning af Grønland over 100 år siden, indså, at vindtæt-ness af beklædningsgenstande var hemmeligheden til at bevæge sig hurtigt og komfortabelt i bjergene.

Betydningen af ​​funktionalitet i tøj stopper ikke ved produktdesign alene. Fabric teknologi er afgørende for at producere de bedste produkter, Montane arbejder med verdens førende stof leverandører til producere nye banebrydende materialer, der flytter grænserne for, hvad der er muligt med tøj, udstyr og tilbehør for at skabe de letteste, hårdeste og mest funktionelle produkter tilgængelige på markedet.


Køb Montane online hos OutdoorPro.dk

Det er nemt at købe Montane online hos OutdoorPro.dk, følg find blot dit nye udstyr og undersøg hvilken størrelse du skal bruge.
Bestil og vi levere inden for få dage. 

 

Montane har over 20 års erfaring

I over 21 år Montane har arbejdet tæt sammen med seriøse bjerg fagfolk, der arbejder i ekstreme forhold i hele verden. som en Proving Ground for beklædning design. Fra British Antarctic Survey til britiske Mountain redningshold. Fagfolk, der kræver de hårdeste og bedste fra deres tøj og udstyr når de vælger vælger Montane.
Endurance ekspeditioner og atleter er vigtige i udviklingen af ​​vores beklædningsgenstand og design sikrer at Montane® tøj er egnet til formålet. Det er vores grund til at være, og er kritisk inden for vores designprocesser.

 

Forestil dig dette

Du har kørt 256 miles på tværs af frosne canadiske Yukon. Du har oplevet konsekvent -30C og følte lavpunkt på 40C, er du kold og alene, og du stadig har 174 miles at gå til målstregen .... hold fokus.
I juli har du kørte 60 miles af hårdeste stier i det britiske Lake District, nogle af de mest grusomme terræn i Europa. Du har lige forladt varmen af ​​en venlig checkpoint og som du træder ud i kulden og øsende regnvejr, drejer ind i mørket og ser terrænet forude, indser du du har 40 miles tilbage indtil målstregen.
Fra Montane Yukon Arctic Ultra til Montane Lakeland 100, dette er et af de vigtigste områder, hvor vi mener, udholdenhed bliver testet til den absolutte grænse, og hvor Montane® produkter trives.

Det er her Montane vil være de førende. 

Montane