Under Armour

Du finder et bredt online udvalg af Under Armour hos OutdoorPro.dk. Den kreative atlet og grundlægger Kevin Plank formåede at få en produktion i gang og få tøjet ud i butikkerne på blot 1 år, i 1996. Under Armour blev hurtig en succes bland sportsfolk og det sved absorberende design er i dag en standard når du køber træningstøj fra Under Armour, der i dag både producerer træningstøj og hverdags beklædning.

UA ColdGear Evo 1/4 Zip

UA ColdGear Evo 1/4 Zip

Under Armour
UA Tactical Tech Tee, Sort
UA Tactical Tech Tee, OD
UA Valsetz Tactical Boot

UA Valsetz Tactical Boot

Under Armour

Køb Under Armour online hos OutdoorPro.dk

Træningstøj skal ikke kun være praktisk og have de mange egenskaber du forventer når du dyrker sport, men du skal naturligvis også se godt ud når du dyrker sport. Under Armour kombinerer ekstrem god pasform og detaljer, men top moderne design. Der findes ikke mange verden over, der ikke har set og kender det karakteristiske Under Armour logo. Det gennemførte design du får når du køber Under Armour, får dig derfor ikke kun til at tage dig ud fra din bedste side, men også til at yde dit bedste. Fokuser på din opgave og træning, og stol på din beklædning.
Designerne hos Under Armour har virkelig stor fokus på tøjets kvalitet og ikke mindst komforten. Derfor benytter de sig kun af de bedste materialer og har altid fokus på nye og innovative teknologier der kan forbedre træningstøjet fra Under Armour, og dermed din præstation, når det gælder.
Hos OutdoorPro.dk kan du købe Under Armour træningstøj, og du finder kompressionstøj, baselayer, løbetøj, Crossfit beklædning og hverdags t-shirt som matcher det udtryk du er på jagt efter, med beklædning fra Under Armour.
Under Armour er hurtigt blevet første valg, når crossfit udøveren, den professionelle atlet eller fitness udøveren skal have nyt træningstøj. Kort sagt, er Under Amour et globalt kvalitetsbrand, der giver dig et stilet look og hjælper dig med at yde dit bedste – hver gang. Desuden kan Under Armour købes til yderst fordelagtige priser online hos OutdoorPro.dk

Se en video om Under Armour