Alle Soveposer

Før du vælger en sovepose, så tænk på, under hvilke forhold soveposen skal bruges.

Soveposens facon er i princippet givet på forhånd. En rektangulær tæppepose er mere komfortabel, men taber varmen hurtigere. En mumieformet pose egner sig derfor bedre til de fleste situationer.

Valget ligger så mellem soveposer fyldt med dun eller mikrofiber. Dunposer har en meget høj isoleringsgrad, er ganske lette og fylder lidt. Mens de har en længere levetid, er de en del dyrere end soveposer med mikrofiber. De skal desuden holdes tørre, for dun mister dets isoleringseffektivitet så snart det bliver vådt.

Når du har valgt mellem dun eller mikrofiber, kan du vurdere de temperaturforhold, din sovepose skal kunne klare.

Vi har et bredt udvalg, og har du brug for vejledning, så kontakt vores kompetente medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige sovepose, som passer til lige netop dit behov!

Carinthia Defence 4 Sovepose - Multicam

Defence 4 Sovepose - Multicam

Carinthia
Liner Polycotton

Liner Polycotton

Carinthia

Mere information om Alle Soveposer

Når du skal sove i naturen, er det virkelig vigtigt med det rette udstyr - især din nattesøvn skal være i top.
Det er ikke kun vigtigt at du ligger godt og komfortabelt, men i høj grad også vigtigt, at du ikke ligger og fryser, eller for den sags skyld, koger. Den rigtige sovepose kan være med til at dit eventyr bliver som forventet – eller måske endda endnu bedre.
Især ved længere ophold i naturen, hvor kroppen er presset og har ekstra brug for at restituere, er søvn altafgørende.

Find den rigtige sovepose

Når du skal ud og investere i en ny sovepose, er der flere ting du skal overveje. Først skal du naturligvis finde frem til dit behov og hvilket klima den skal benyttes i.

Hos OutdoorPro.dk kan du vælge at sortere efter årstiden, hvilket gør det markant nemmere at finde den korrekte sovepose til dit behov. Skal du f.eks. benytte den om sommeren, er det vigtigt at åndbarheden er helt i top, og at selve soveposen ikke er for varm.
Skal du derimod benytte den om vinteren, skal du have en sovepose der kan modstå meget lave temperaturer (husk her at der er forskel på komforttemperatur og ekstremtemperatur). Desuden kan det være en fordel, at soveposen er vandafvisende, og at du kan lukke den helt tæt om hovedet, så du kan holde kroppen væk fra den kolde vind, der har det med at komme ind over alt.

Husk også at tage stilling til om du vil have en lagenpose med til din nye sovepose. Denne kan være med til at holde dig ekstra varm, men kan i høj grad også hjælpe med at beskytte soveposen mod skidt.
De fleste soveposer kan vaskes, men har ikke super godt af det på grund af fiberens opbygning. Derfor anbefaler vi, at man køber en lagenpose med – til næsten alle modeller.

Har du behov for yderligere hjælp til at finde den helt rigtige sovepose, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig meget gerne.  
Mangler du et oppusteligt liggeunderlag eller luftmadras, så se vores store online udvalg lige her.