Trail Organic Food

Når du er på tur, og sulten melder sin ankomst, er det langt fra altid du har lyst til, eller mulighed for, at tilberede et nærende og lækkert måltid. Med madposerne fra Trail Organic Food behøver du ikke bekymre dig om maden på turen. Madposerne består af økologisk frysetørret mad, som let og hurtigt tilberedes ved noget så simpelt som kogende vand! Du tilføjer vandet, og så har du et lækkert og nærende måltid indenfor 10 minutter, og så er det endda lavet af de to kendte kokke, Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg. Så kom endelig i gang med at prøve madposerne fra Trail Organic Food; det er velsmagende, økologisk og nemt!

Mere information om Trail Organic Food

Trail Organic Food er et dansk mærke, som er oprettet og drevet af de to mesterkokke Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg. De fleste kender Nikolaj Kirk fra de underholdende, lærerige og spændende ”Nak og Æd”-programmer, hvor han sammen med naturmanden Jørgen Skouboe rejser til nær og fjern for at gå på jagt og tilberede lækker mad. Mikkel Maarbjerg er Kirks ven, og har arbejdet på flere Michelin-restauranter rundt om i Danmark, hvor han har vundet anerkendelse som stjernekok. Det er med disse tos ekspertise, at du kan være sikker på, at maden fra Organic Trail Food bare er i orden.

 

100 % CERTIFICERET ØKOLOGISK

Alt Trail Organics mad er lavet af 100 % certificerede økologiske varer. I de senere år har økologien vundet større og større indpas, og Danmark er faktisk det land i verden, hvor der sælges flest økologiske madvarer pr. indbygger. Økologiske varer er dyrket så naturligt som muligt, og giver velsmagende, næringsrige og sunde grøntsager og frugter. Derfor kan du være sikker på, at du får god næring og energi fra Trail-poserne.

 

PRODUCERET OG LAVET I DANMARK

Alt maden fra Trail Organic Food er produceret og udviklet i Danmark, og det er derfor også så miljøbevidst som muligt. Samtidig er der ingen fabrikshemmeligheder eller hemmelige ingredienser, så du selv kan teste opskrifterne af i dit køkken. Du finder opskrifterne på hvert produkt, og så kan du ellers give dig i kast med at smage!

 

FRYSETØRRET OG NEM AT LAVE

Maden fra Trail Organic Food frysetørres efter tilberedning, hvilket giver det lang holdbarhed, og gør dem nemme at tilberede. Frysetørring er en meget gammel teknik inden for madbevarelse, som går ud på at dræne væsken fra maden for at forlænge holdbarheden. I dag gøres det ved, at maden lægges i beholdere der frysetørrer det, så op til 98 % af væsken fjernes. Ved frysetørringen får maden en utrolig lang holdbarhed samtidig med, at det kun mister 10 % af næringsindholdet. Det er meget bedre end andre madbevaringsmetoder, som ofte skader vitaminerne og mineralerne i maden. Samtidig bibeholder frysetørringen både smagen og konsistensen, så du stadig kan nyde et lækkert måltid. Det bedste ved denne frysetørring er måske, at det er så utrolig let at tilberede. Du åbner bare posen, hælder godt 400 ml kogende vand i, og så er måltidet klar efter godt 10 minutter, og vupti! Så er der serveret et smagsfuldt og nærende måltid. Det har selvfølgelig også den fordel, at maden er utrolig nem at fragte med rundt. What’s not to like?

Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg