Light My Fire

Nyttige produkter til udendørs køkken.

Light My Fire fra Sverige er et firma med fokus på tilbehør til køkkenet i det fri. Du finder alt i bestik, tilberedning, bålstart og meget mere. Uanset om det er til den medbragte mad, eller tilberedning på stedet, har Light My Fire en masse funktionelle produkter, i høj kvalitet.
Lidt sjovt at firmaet er gået fra at importere lokalt fyrretræ i små stykker fra Guatemala, som var skåret i små stykker af lokale, for at hjælpe friluftsmennesker med at tænde bål, rundt om i verden. Projektet dengang var fair trade og støttede de lokales skolegang. I dag har Light My Fire stadig samme produkt, men har udvidet med en række andre. Se dem alle her.

Light My Fire er udstyr til madlavning i det fri

Trods det efterhånden brede sortiment fra det Svenske firma Light My Fire, er det mest kendte produkt stadig Spork. Den orginale spork er en kombination af en ske, gaffel og kniv. Light My Fire Spork produceres i plastic eller titanium og er til meget lav pris, sammenlignet med andre lign. produkter.
Den er utrolig praktisk, og gør det muligt blot at tage Spork med på rejsen.
Faktisk ser vi også at forældre giver spork med i madkassen til deres børn - Så de har udstyret med og ikke behøver spise med fingerne.

Køkken udstyr fra Light My Fire.

Ud over produkterne der kan hjælpe dig med at få tændt et bål, eller spise din mad med, er der også en række produkter der kan opbevare din mad, drikke og endda skære din nyfangede fisk op. 
De moderne spejderkniv fra Light My Fire, med indbygget strygestål er et glimrende eksempel på den høje kvalitet og store innovation som Light My Fire producere i. Desuden til yderst skarpe priser, hvilket faktisk er fælles for alle produkterne fra Light My Fire.

Alle produkterne bliver produceret, designet og udviklet i Sverige, på en fabrik i byen Västervik.
Ved ikke med dig, men hos OutdoorPro.dk, synes vi Light My Fire er et utroligt spændende produkt, og ser frem til mange flere i fremtiden.

Light My Fire kan købes online hos OutdoorPro.dkLight My Fire - OutdoorPro