Uldhuer & Handsker

Når termometeret viser minusgrader, er det på tide at finde de varme uldhuer og -handsker frem fra gemmerne. Mangler du en god hue i uld eller et par behagelige handsker i det naturlige materiale, så er du landet det helt rigtige sted!

Her hos OutdoorPro.dk forhandler vi et bredt udvalg af gode uldhuer og handsker, primært fra norske Aclima. Vi skal nok holde dine ører og fingre varme og tørre, selv i vinterkulden. Tjek vores lækre sortiment igennem og find de helt rigtige modeller til dig her hos os.

Mere information om Uldhuer & Handsker

Gode uldhuer og handsker til dig

Mangler du en god hue i uld, eller måske et par lækre handsker? Hos os finder du et stort sortiment af flotte og praktiske uldhuer og -handsker, der holder dig varm og tør til efteråret og vinteren.

Når det kommer til uldhuer og -handsker, så klæder de dig ordentligt på til efterår og vinter. Uld er et naturligt materiale, der har mange gode egenskaber. For det første isolerer uld rigtig godt, så dine uldhuer og -handsker holder dig behageligt varm. Mellem uldfibrene er der luftlommer, der fungerer som isolering, når det er koldt.

Der er dog ikke risiko for, at du overopheder, hvis du vælger uld, for ulden er både temperaturregulerende og åndbar. Luften kan frit bevæge sig gennem materialet, så du får ført al unødvendig varme, og ikke mindst fugt, væk fra dit hoved og hænder.

Med en hue og et par handsker i uld er du klar til at indtage naturen, selv når vejret ikke lover solskin og tropegrader!

Huer til vinterkulden

Selvom huen af mange omgange har været et modefænomen, så holder den altid i koldt vejr. Når temperaturen falder, så er pandebånd eller en god hue en stor hjælp, og gør at du kan være udenfor uden at det føles ubehageligt.

Hvis du ikke husker huen inden du går ud af døren, vil du risikere at fryse om ørene. I værste fald kan du få ubehageligt ondt i hovedet og ørene, fordi det er for koldt. Vil du beskytte dig selv, så kig vores lækre sortiment af huer og handsker af uld igennem, så undgår du ubehag når du er udenfor.

Vi har både almindelige huer og beanies, halsedisser og balaclavaer i vores udvalg, så du kan få den rette beskyttelse mod elementerne. Beanies er gode til hverdag, mens balaclavaen er ekstra dækkende, hvis du skal ud på pisterne, eller bare ønsker den mest varme model til vinteren. Halsedissen kan være en stor hjælp, og kan beskytte halsen og det øverste af brystet, hvis jakken ikke slutter helt til.

Med en god hue, halsedisse eller balaclava i uld fra Outdoorpro.dk, er du klædt ordentligt på. Vores store udvalg er af høj kvalitetsuld, så du ikke skal bekymre dig om uldhuer eller -handsker der kradser og klør. Materialerne er bløde og behagelige, og pasformen er altid i top!

Uldhandsker som ekstra lag i luffen

Hænderne er udsatte i vintervejr, og derfor bør du altid huske et par gode handsker på farten, når det er koldt. Handsker kommer i mange forskellige former og faconer, men her hos os har vi lækre tynde uldhandsker på lager.

Hvor et par store handsker kan være lidt klodsede, er et par tynde uldhandsker lettere at navigere rundt med. Tynde handsker gør det lettere at finde noget i lommerne på pisten, eller at få vandflasken op af taskelommen på vandreturen. Du har god bevægelsesfrihed, fordi hver finger kan bruges individuelt, og du har god føling med greb og overflader.

Et par tynde handsker i uld kan også bruges under et par større handsker eller luffer, hvis du for alvor skal ud i kulde og sne. Det sikrer et ekstra varmende lag, så dine fingre ikke fryser, selvom du tager det yderste lag af. Du kan med fordel huske vores tynde uldhandsker, hvis du skal på skiferie eller vandre i bjerge.

Du finder flotte uldhandsker her på siden, hvis du står og mangler et par. Vi har forskellige størrelser at vælge mellem, så tjek endelig vores forskellige modeller ud. Med de helt rigtige par uldhandsker kan kulden bare komme an!

Sådan vedligeholder du uldhuer og handsker

Der er meget lidt vedligeholdelse ved uldhuer og handsker, fordi materialet er let at holde. I stedet for at vaske din hue eller handsker efter hver brug, så kan du nøjes med at lufte dit tøj i uld. Kan du hænge det ud i fugtigt vejr, så er det endnu bedre. Uld har lugthæmmende egenskaber, og ved en grundig udluftning vil det igen føles rent.

Er dine uldhuer eller handsker blevet beskidte og skal vaskes, så er det meget vigtigt, at du gør det rigtigt. Husk at bruge et vaskemiddel særligt til uldmaterialer, og indstil vaskemaskinen til uldprogram, ellers holder de ikke længe. Du kan også vaske dine uldting i hånden, selvom det er mere krævende.

Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel eller komme dine uldting i tørretumbleren. Begge dele vil ødelægge fibrene og få dem til at krympe sammen.

Hvis du husker at tage dig rigtigt af dine uldhuer og handsker, så vil vores kvalitetsvarer kunne tjene dig godt i mange år. Læs gerne vores vaskeanvisninger her, så du er godt klædt på.

Uldhuer og handsker i alle former, farver og størrelser

Skal du bruge en god hue til vinter eller et par varme handsker til skituren, så kan du altid finde det her hos os på Outdoorpro.dk. Vi forhandler et bredt udvalg af mange forskellige typer af både huer og handsker, så du kan finde præcis det, du mangler.

Holder du af farvestrålende tilbehør, så har vi flotte huer i forskellige nuancer, men vi har også mange i afdæmpede nuancer, hvis du ikke vil stikke ud. Hvad end du er til, så finder du sikkert en flot udgave her hos os.

Hvis du holder øje med siden, kan du også være heldig at finde vores gode uldhuer og handsker på tilbud. Vi sætter ofte varer ned, som sæsonerne skifter, så du kan gøre et rigtig kup på vores kvalitetsuld.

Skulle du brænde inde med spørgsmål til vores udvalg af uldhuer og handsker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeservice er altid klædt ordentligt på til at hjælpe dig i det helt rigtige vintertøj.