WarmWool Headover w/WindWool - Jet Black

WarmWool Headover w/WindWool - Jet Black

Aclima

299.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Lækkert varmt halsdække fra Aclima

WarmWool Headover med WindWool er en halsedisse i Aclimas velkendte WarmWool-serie, som er i vindafvisende og lamineret uldstof på ydersiden. Når du er ude og det blæser meget, kan du trække halsedissen op og dække dele af hovedet, f.eks. munden og næsen, for at give god beskyttelse. Hvis du vil have bedre vejrtrækningsegenskaber kan du vende den om og bruge den anden side, der er i WarmWool-materiale.

WarmWool er Aclimas bedst sælgende serie, lavet af 100% blød merinould. Dette er uldtøj til dig, der kan lide at være udendørs, særligt når temperaturen falder til under nul. Tøjet isolerer meget godt, og det holder dig varm selvom du bliver våd. WarmWool produkter er velegnede til aktiviteter som alpint skiløb, jagt, langrend, friluftsliv, kajakroning og klatring.

WarmWool-serien passer godt på kroppen og har smarte detaljer som tommelfingergreb, lynlås ved halsen og trøjer med en balaclava-hætte. WarmWool-stoffet er strikket, hvilket gør det elastisk og tæt, og så er det blødt og godt at have på indersiden i kontakt med ​​huden. WarmWool er velegnet som basislag eller som et andet lag, når vejret er meget køligt.

Specifikationer

Vægt: 52g, 200g/m2
Materialer: 100 % merinould, 19,5 micronfiber
Vævningsmetode: almindelig vævning

Se vores andre produkter fra WarmWool-serien her.

 

 

Relaterede produkter til WarmWool Headover w/WindWool - Jet Black

Andre der købte denne, købte også