Herre Fodtøj

Dårligt fodtøj kan medføre vabler og andre gener som skader, der i værste fald kan forhindre dig i at gøre det, du elsker - nemlig at være i det fri. Derfor er det vigtigt, at du vælger et par sko eller støvler, der er ideelle til netop det formål du ønsker de skal tjene.


Nemesis 4.0 GTX Black

Nemesis 4.0 GTX Black

Garmont

Mere information om Herre Fodtøj

Bare fordi fodtøjet er komfortabelt og designet med henblik på at løbe eller vandre, så betyder det ikke, at det ikke også kan være ideelt til hverdagen. Derfor har vi samlet et meget bredt udvalg, der giver dig rig mulighed for at finde noget, som du kan se dig selv i til hverdag. Vores sortiment byder på alt fra støvler til sko, der er perfekte til både outdoor brug og hverdagsbrug.

Løbesko er hyppigt benyttede som hverdagssko, og det er oftest en komfortabel sko at bevæge sig rundt i. Det behøver dog ikke udelukkende at være løbesko du benytter som din hverdagssko. Eksempelvis er denne Blundstone Model 510 yderst komfortabel at bære rundt på, og den bliver rent faktisk benyttet af alt fra minearbejdere i Australien til hipstere ude i storbyerne. Alt i alt tilbyder vi en lang række løsninger inden for sko og støvler til alle tænkelige formål.

Støvler til vandreturen

Ordentligt fodtøj er ganske enkelt et must til en lang vandretur, om det er i de norske fjelde du befinder dig, eller blot i den danske natur. En lang vandretur i dårligt fodtøj kan medføre en masse gener for dine fødder, samt medføre skader, der kunne være undgået med fodtøj, der var formet til din tur.

Vi har samlet en række støvler, der er perfekte til din næste vandretur. Eksempelvis tilbyder vi denne Lowa Innox, der er en støvle som også benyttes verden over af militære enheder. Med disse støvler får du en meget let støvle, der ikke tynger dine ben for energi under vandreturen. Støvlen er kendt for at være slidstærk, og det faste greb i jorden gør den ideel til både trekking og vandring.

Sko til løb og fitness

Hos OutdoorPro.dk tilbyder vi en lang række sko, der er ideelle til løb, off road og fitness. Fitness er måske lige dig, og du savner måske et par sko, der er designet specifikt til at optimere din vægtløftning eller crossfit? Vi har samlet en lang række sko, blandt andet med- og uden hæl, som er designet til at kunne optimere din vægtløftning eller crossfit, og hjælpe dig med at undgå skader.

Måske er du ikke så meget fitnesstypen, men mere typen der foretrækker en frisk løbetur i naturen? Derfor har vi samlet et bredt sortiment af sko til alle former for løb. Vi tilbyder sko, der er ideelle til mountain running, fell running, obstacle course running og orienteringsløb. Derfor kan du gøre dig et rigtig godt køb hos OutdoorPro.dk, og være sikker på, at du får et par sko, der er ideelle til netop det, du ønsker.