Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Purefit

Savner du en ægte sund proteinbar til at booste din energi og give dig den næring du behøver i en kort pause. Uanset om du dyrker hård sport, konkurrencesport eller blot vil have en sund og nærende snack, så er Purefit et sundt valg. 
Når du køber proteinbar, skal du være meget opmærksomed på indholdet. Mange på markedet brander deres proteinbars, som det sunde valg, men sandheden er at mange indeholder masser af mættet fedt og sukker. Chokoladeovertræk og kunstige sødestoffer er normalt også at finde. Det har den effekt, at de naturligvis smager godt og giver en hurtig mæthedsfornemmelse - Men hvorfor ikke vælge det sunde valg, der stadig giver dig energien, mætheden og næringen du behøver, pakket ind i en velsmagende opskrift.

PureFit har ekstremt høje etiske standarder, og går ikke på kompromis med kvaliteten af ingredienser. Hvilket sætter store krav til deres egenkontrol og tvinger dem til at holde sig opdateret på råvaremarkedet.

Når du køber PureFit proteinbar online hos OutdoorPro.dk, får du derfor ikke kun en velsmagende og sund snack, men også proteingbar med høj fokus på indholdet og energien. Desuden er de naturligvis glutenfri, laktosefri og indeholder 100% naturlige ingredienser og inden kunstige sødemidler. eller andre skjulte kulhydrater. Det lave glykæmisk indeks, hjælper desuden med at holde blodsukkeret stabilt.

Velbekomme!

Mere information om Purefit