Vandrerygsække

Du finder her, vores brede udvalg af vandrerygsække og store rygsække til vandring, trekking, rejser og ekspeditioner.
Du finder vandrerygsække helt ned til 25 liter og op til 100+ liter. Altså, uanset om du skal være væk en weekend i den skønne danske natur, eller flere måneder i Asien, finder du din vandrerygsæk i høj kvalitet online lige her.


Vandrerygsække online, til rejse og ekspeditioner

Når du skal afsted på eventyr og vandre langt, er det vigtigt at din vandrerygsæk sidder godt og har de funktioner du har behov for. 
Det finder du hos OutdoorPro.dk.
Når du skal på trekking tur, bør du overveje hvor meget udstyr du har behov for på turen, og derefter vælge rygsækken. De fleste vandrerygsække starter ved 50 liter og op efter. Jo flere liter den kan indeholde, jo tungere vil den blive når du pakker den. Du bør der for ikke pakke for meget unødvendigt på rejsen, og vælg evt. et let telt og luftmadras, da dette ofte er de to ting der vejer mest.
Hvor går rejsen hen, er det til weekendture i den skønne danske natur, eller skal du på vandretur i asien? Dette kan også være med at pege på behov for udstyr og materiale du ønsker rygsækken produceret i.
Vigtigst af alt, er at den sidder godt når du har den på ryggen og at du kan have alt dit udstyr med dig.

Det behøver ikke være svært at vælge din vandrerygsæk

Uanset om du er på jagt efter en med lille eller stor pak volumen, kan du nemt finde din næste vandrerygsæk online hos OutdoorPro.dk. Kig dig endeligt omkring, og klik rundt blandt vores brede udvalg. Den rygsæk du søger er helt sikkert blandt dem.
Har ud brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon – Vi vil altid gerne vejlede dig.
Du kan naturligvis handle med ro i maven – Skulle du, mod forventning, modtage en rygsæk der ikke lige sidder som du gerne vil have, eller du måske har valgt en med 10 liter for lidt, er du altid velkommen til at bytte den. Husk vi har altid billig retur.

Vigtige egenskaber for din vandrerygsæk

Bæresystemet er afgørende for din komfort. Den rigtige komfort gør vægten mindre og du har automatisk mere overskud. Både støttepuderne i ryggen og selerne er konstant i berøring med din krop, derfor er det vigtigt at de sidder perfekt og støtter hvor de skal. Desuden bør du kigge efter seler med kraftig polstring, på vandrerygsække der kan indeholde mange liter.
Ligeledes bør du være sikker på at hoftebæltet sidder rigtigt og har korrekt støtte. Det er virkelig vigtigt, at du ikke går på kompromis med hoftebæltet på din nye vandrerygsæk. Gerne med stærkt skum og bæltet skal være kraftigt for at holde til den store belastning. Du kan være ganske roligt når du køber vandrerygsække hos OutdoorPro.dk – Vi forhandler kun anerkendte brands, der udvikler, designer og producerer vandrerygsække i højeste kvalitet.
Pris og kvalitet hænger i høj grad sammen, når vi taler om vandrerygsække, men derfor skal du naturligvis ikke betale for meget for kvalitet. Derfor har vi altid fokus på at tilbyde dig skarpe priser – Hver gang.


Du skal være opmærksom når du køber vandrerygsække online

For at guide dig trygt igennem dit køb og valg af vandrerygsække online, har vi samlet lidt punkter du skal være opmærksom på når du kigger rundt i vores online sortiment af vandrerygsække.
Sidelommer
Her vil du ofte have vandflaske, lidt mad, måske noget udstyr du gerne vil have nem adgang til. Derfor, synes vi, at de skal være nemme at tilgå, så du ikke skal åbne hele rygsækken for at få en frisk tår vand. Men sidelommer kan også benyttes til andet. På nogen vandrerygsække, kan holde teltstænger eller måske en fiskestang.
Adgange
Der er stort set altid adgang til det store rum fra toppen af rygsækken. Mange rygsække kan endda justere åbningen, så den passer præcist til ekstra indhold, liggeunderlag eller lign. Derudover er der mange rygsække der begynder at have adgang fra fronten, hvilket giver mulighed for at få fat i noget der ligger helt i bunden. Hertil kan det være en stor fordel at organisere indholdet i drybags med gennemsigtig rude i. På den måde er det vandtæt, organiseret, rent og nemt at finde.
Stænder og kompression
Husk at der altid skal være mulighed for kompression. Hvis du eks. Har en 60 liters rygsæk, men ikke pakker den helt ud, kan du stramme den til og sikre at indholdet sidder fast og spændt. Det giver en markant bedre komfort på ryggen og gør at der ikke er noget der hænger og slasker. Dertil kan det være en stor fordel med forskellige muligheder for at spænde lygte, drikkedunk, fløjte eller kniv på ydersiden af vandrerygsækken.

Vi er helt sikker på du finder lige netop den vandrerygsæk du søger til dit næste eventyr hos OutdoorPro.dk. Er du det mindste i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Rigtig god vandretur!