Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Multicam

Vores udvalg består af al slags beklædning, både til overkroppen og til bentøjet. Her finder du både baselayers, almindelige- og fleece jakker samt endelig combat shirts og stalker shirts – altså alt det, som du har brug for.
Vi har naturligvis også et flot udvalg af pants i mange forskellige varianter, alt efter hvilket type arbejde, du skal lave. Af Multicam udstyr og anden form for tilbehør har vi et flot udvalg af Packs i mange forskellige størrelser.
Du kan derfor vælge netop den taske, som vil passe til dit arbejde, med al den fornødne plads, komfort m.m. – naturligvis til skarpe priser. Vi har også et bredt udvalg af Multicam Pistol Mags, forskellige former for bælte kits samt meget andet lækkert udstyr, som du med garanti vil synes rigtig godt om.

Multicam kommer i mange former af sløring, den mest kendte er MultiCam® du kan læse mere om de andre farver her men mange kalder sløringen også MTS. Sløringen er det såkaldte Multiterrænsløring eller MTS - måske bedre kendt som Multicam.

Du finder et bredt udvalg af MultiCam® sløring, lige fra tøj over til tasker og væste. Der alle sammen har den godkendte MultiCam® sløring. 

Lowa Innox GTX Mid TF Multicam

Lowa Innox GTX Mid TF Multicam

Lowa
Leader Admin Pouch Multicam

Leader Admin Pouch Multicam

Tasmanian Tiger

Mere information om Multicam

Multicam_OutdoorPro

Hos Outdoorpro.dk byder vi dig endnu engang velkommen til vores kategori med Multicam. Når du køber dit Multicam online her, så er du garanteret en altid høj kvalitet, hurtig levering samt god kundeservice. Vi håber derfor, at du vil synes mindst ligeså godt om denne kategori, som vi gør det, og ønsker dig blot en god fornøjelse med at gå på jagt efter det Multicam produkt, som du har brug for.

Under denne kategori finder du vores flotte udvalg af Multicam udstyr. Vi har hos Outdoorpro.dk gjort meget ud af denne kategori, og derfor finder du her et stort og meget varieret udvalg af Multicam beklædning til militært og taktisk brug.

Multicam er blevet meget populært, og er i dag blandt det mest foretrukne valg, når det kommer til beklædning, udstyr og andet tilbehør til militært og taktisk brug. Så er du på udkig efter noget nyt tøj til dit arbejde i Forsvaret, Hjemmeværnet, Søværnet eller som anden militær mand, bør du bestemt tage et ekstra kig på denne kategori.

Multicam er udviklet for bedre at kunne sløre personen ude i felten, så han ikke bliver spottet af fjenen.

Der er kommet flere former for Multicam til med tiden, her har UK lavet en MTS som er udviklet af Crye Precision. Da UK gerne ville have deres egen national udgave af den. Det samme har det Australske militær også gjort da de alle sammen gerne vil havde deres egen sløring, da der er patant på den orginale MultiCam® Her har de Australske styrker selv udviklet en med samme farvepalette som er lavet af Crye Precision

Danmark har dog valgt at fortsætte med det orginale MultiCam® da de ved det er testet og virker.