Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Ure

Ur er ofte en vigtig partner i naturen, uanset om det skal bruges til taktisk brug, løbeturen eller blot for at se klokken.
Hos OutdoorPro.dk finder du både ure til sport, hverdag i naturen og naturligvis ure til militær og taktisk brug. 

Ure til sport, outdoor og militær

Kombinationen af ur og funktionalitet går hånd i hånd når vi vælger hvilke produkter vi ønsker at forhandle. Det er ikke nok at det blot fortæller hvad klokken har slået. 
Når du befinder os i naturen, kan det være alt afgørende at du ved hvornår solen står op, så du ved hvornår du skal begynde at slå lejr, samle brænde og lave mad.
Det kan naturligvis også være ekstremt praktisk for sportsudøveren at vide hvor hurtigt, langt og hvor højt ruten løbes, for at kunne måle tidligere løb og sammenligne, samt finpuse sit løb.
Ligeledes har vi et bredt udvalg til militær og taktisk brug, hvor der ligeledes stilles høje krav til kvalitet og ikke mindst funktioner, der kan være alt afgørende i livsfarlige situationer.
Bl.a. har vi hertil ure fra ClawGear med både, højdemåler, kompas, alarm, stopur, kalender og alt det pakket ind i et vandtæt og let design.  

Listen er lang af funktioner og udvalg du finder hos OutdoorPro.dk - Der er ingen tvivl om at du vil kunne finde det helt rigtige ur til din næste oplevelse i naturen.