Trekking & vandring

Står der trekking og vandreture på programmet, så er det afgørende, at du har det helt rigtige udstyr parat. Ellers kan det blive en hård omgang, hvis du ikke er klædt ordentligt op fra top til bund og har udstyret i orden. Hos Outdoorpro er vi eksperter i udendørslivet, og vores webshop bugner med godt udstyr til både vandring og trekking. Kig endelig vores udvalg igennem og bliv klædt ordentligt på til trekking og vandring, så du kan komme afsted ud i det blå.

Merrlle Alverstone GTX Navy Dame

Alverstone GTX Navy Dame

Merrell
SmellWell Original Lugt & Fugtfjerne pude - Black Zebra

Original Lugt & Fugtfjerne pude

SmellWell

Mere information om Trekking & vandring

Pas på fødderne med gode vandrestøvler

Fødderne er hver eneste dag udsat for al vores kropsvægt, og skal du ud på længere trekking- og vandreture, bør du passe bedst muligt på dem.

Første skridt er et par solide og komfortable vandrestøvler. Dine normale sneakers og sko vil ikke yde den rigtige komfort og sikre dig mod ubehagelig friktion. I sidste ende kan du risikere at fåvabler, der sætter en stopper for turen.

I vores sortiment finder du både høje snørestøvler, der sidder tæt til foden og yder en ekstra god ankelstøtte, når du bevæger dig i kuperet terræn. Du kan også finde kortere modeller, der egner sig bedre til de varmere dage, hvor der skal mere luft til benene.

Når det danske og udenlandske vejr byder på solskin og høje temperaturer, kan du finde gode vandresandaler i vores udvalg. Sandaler giver masser af luft til fødderne, så du ikke overopheder på dine trekking- og vandreture. Du er dog ikke helt så beskyttet mod klippefremspring eller andre forhindringer med et par sandaler, hvis du ramler ind i noget med fødderne.

Der findes ikke dårligt vejr kun dårlig påklædning

Det er ikke kun sko og støvler, der er vigtige, når du skal trekke eller vandre. Din beklædning er afgørende for, om du føler dig godt tilpas, ikke overopheder og kan holde kadencen.

Dit tøj til udendørsaktiviteter skal gerne være:

  • Let og behageligt
  • Svedtransporterende
  • Lugteliminerende

Særligt hvis du skal være afsted på længere ture med overnatning, er det en klar fordel, at du kan genbruge dit vandretøj over flere dage, så oppakningen ikke bliver for stor og uhåndterlig.

Hos Outdoorpro finder du både vandrebukser, trøjer og uldundertøj til kvinder og mænd, og vi har også behagelige sportsbh’er på lager, der hjælper med at få styr på barmen. Alt vores beklædning er skabt til udendørslivet og er i allerhøjeste kvalitet.

Frisk dine vandresko op på turen

På længere ture vil dine fødder komme til at svede, hvilket kan gøre sko og støvler til en lugtbombe. Hos os kan du finde smarte puder, der fjerner lugt og fugt. Du skal bare komme en pude i skoen efter endt tur, og så er dine sko og støvler igen klar til brugdagen efter.

Du kan også bruge de smarte puder til at fjerne lugt fra tasker, bilen eller teltet, hvis der også her er problemer med fugt. Der er derfor lækkert udstyr i vores sortiment, der gør livet lidt ekstra behageligt, når du bevæger dig ud i den fri natur.

Alt du har brug for samlet ét sted

Hvis du elsker udendørslivet, så kan du finde alt hos Outdoorpro. Vi har alt, du står og mangler for at gøre din trekking og vandreture så behagelige som muligt. Har du spørgsmål til vores produkter, kan du læse meget mere under hver enkelt model, og vores kundeservice vil altid gerne guide dig i vores udvalg. Vi ligger inde med erfaring og viden, som du altid er velkommen til at gøre brug af.