Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Warrior Assault Systems

Engelske Warrior Assault Systems er en engelsk mærke med stor fokus på at designe og udvikle udstyr til brug i felten og ved den yderste front.
Warriors vision er at designe, udvikle og producere militært udstyr i højeste kvalitet, som skal kunne modstå de ekstremt høje krav og forventninger deres og vores militærkunder efterspørger.

I dag er Warrior Assault Systems kendt verden over, som en producent af udstyr du kan stole på – Uanset hvilken opgave eller miljø du møder og Warriors sætter løbende nye standarder for hvordan kvaliteten bør være.
Med originalt Multicam og A-TACS camo, kan du bruge det i opgaver rundt omkring i verden. Uanset om det er MultiCam, Ranger Green, Coyote Tan, OD Green eller Black er varianterne godkendte til militært brug. Faktisk er rigtig mange af de produkter du finder i vores brede online udvalg af Warrior Assault Systems udviklet på baggrund af den feedback designerne har modtaget fra UK Special Forces og andre der har brugt deres udstyr i felten og i verden brændpunkter. 

Siden starten i 2005 og til nu hvor Warriors er en worldwide leverandør af militært udstyr i høj kvalitet, er deres udstyr blevet testet i felten og i opgaver rundt omkring i verden.

Warrior Assault Systems købes online lige her, hos din officielle forhandler i Danmark.

Small Radio Pouch

Small Radio Pouch

Warrior Assault Systems

Køb Warrior Assault Systems online

Warrior Assault Systems

 

Warrior Assault Systems kan let og enkelt købes online. Vi er direkte forhandler hos Warrior Assault Systems og kan derfor skaffe deres fulde sortiment. Skulle der mod forventning være et enkelt produkt vi ikke har oprettet, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Warrior Assault Systems er designet og udviklet til taktiske enheder med sans for funktionalitet, detaljer og især kvalitet. Men faktisk ser vi også en stor efterspørgsel blandt hardball udøvere, og med god grund. Ligesom militære enheder, er det naturligvis yderst vigtigt at have det absolut bedste udstyr, til konkurrencer, hvor ethvert sekund tæller.

Når Warrior Assault Systems benyttes af taktiske enheder verden over, er det naturligvis heller ikke tilfældigt. De fleste, for ikke at sige dem alle, bag Warrior Assault Systems, er militær uddannet og har stor erfaring i internationale missioner. Hvilket giver det absolut bedste udgangspunkt for at designe udstyr til verden brændpunkter, hvor det rette udstyr kan redde liv. Søger du derfor noget af det absolut bedste militære taktiske udstyr, bør du helt sikkert tage et kig blandt vores store udvalg af produkter fra Warrior Assault Systems.

OutdoorPro.dk er din officielle Warrior Assault Systems forhandler i Danmark.

Warrior Assault Systems