Falcon Chest Rig Coyote
Falcon Chest Rig Coyote
Falcon Chest Rig Coyote
Falcon Chest Rig Coyote

Falcon Chest Rig Coyote

Warrior Assault Systems

1.069,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Warrior Assault Systems Falcon Chest Rig Coyote

Denne Falcon Chest Rig er udviklet til at fungerer som et stand-alone chest rig. Den opbevarer op til 8 magasiner, den har hele 4 utility tasker til f.eks. lomme lygte eller multitool. Der er også plads til radio i den yderste taske. Den dobbelte pistol magasin taske er fastgjort med molle, således den kan udskiftes med anden taske, helt efter operatørens behov.

Det helt unikke ved den seneste produkt linje fra Warrior Assault Systems, er at den meget nemt kan anvendes sammen med Warrior Recon Plate Carrier Systemet. Fjern blot skulder og ryg selerne, og fastgør systemet til din Recon Plate Carrier ved hjælp af clipsene på dit Falcon Chest Rig.

Warrior Falcon Chest Rig er fremstillet i Cordua D500, og med US Mil Spec Webbing. Trådens kvalitet er grundlæggende for vestens holdbarhed og styrke, derfor bruges tråd af fineste kvalitet. Trådens holdbarhed kan påvirkes negativt af sollys og meldug. Derfor bruger Warrior Assult system tråd, som er behandlet mod meldug og solens UV-stråler. Også plastdelene på Warrior's produkter er af bedste kvalitet og Warrior har derfor valg at bruge ITW Military rated komponenter, som alle importeres fra USA. 

Alle Warrior's clips, stoffer, plast dele, tråd og Multicam / Coyote Webbing behandles ved hos fabrikanten, for at give operatøren den laveste mulige IR Signatur.

 

Farve: Coyote
SKU: W-EO-FCR-CT

Relaterede produkter til Falcon Chest Rig Coyote

Andre der købte denne, købte også