Gerber

Gerber er knive, dolke og multitools i absolut verdensklasse og er uden tvivl med i eliten!
Tag en Gerber kniv og multitool med i bæltet, så er du forberedt på de fleste situationer i skoven, jagt, fisketur, vandreturen eller i felten.
Gerber har været kendt siden 1939, hvor de allerede dengang slog navnet Gerber fast som kvalitet, innovation og stabilitet.

Læs mere om Gerber her. 

Søger du Bear Grylls knive, multitools og dolke - Kan du se vores Bear Grylls side lige her.

Mere information om Gerber

Gerber

Som de kunder der benytter Gerber, er Gerber ustoppelig. De mange års erfaringer, innovation og engagement har ført Gerber til det firma og brand det er i dag.
En kniv er ikke bare en kniv, den skal tilpasses det specifikke behov til den aktivitet og udfordring du som kunde og bruger står i. Netop derfor udvikler Gerber knive, dolke, multitools osv til hver enkelt behov og aktivitet. Gerber leverer og udvikler livreddende produkter, netop derfor er kvaliteten naturligvis ekstrem vigtig for Gerber.

Ønsker du ikke at gå på kompromis med dit udstyr, er Gerber helt rigtig til dig.

Køb Gerber online

Det er faktisk ganske enkelt at handle Gerber udstyr online. Find og vælg blot dit nye udstyr fra Gerber og færdiggør bestillingen. Herefter sender var direkte til den valgte adresse.
For at gøre det endnu nemmere, har vi samlet alt udstyr fra Gerber lige her på siden, så du har et nemt og enkelt overblik over vores brede udvalg af kvalitetsudstyret fra Gerber.

Om Gerber 

Grundlagt i 1939 er Gerber et gammelt og solidt firma, der ved hvad det vil og kan.
Firmaet er baseret i Portland, Orengon, USA og er dermed et Amerikansk mærke, som forhandles globalt og har er relevant i alle miljøer i naturen.
Gerbers fokus kunder er uden tvivl jægerne, militær, taktiske enheder, politi og håndværkere, hvor Gerber navnet og kvaliteten ligger dybt. 

Gerbers produkter er designet og udviklet i USA hvor hoveddelen af deres produktion også ligger. Uanset produktet er det omfattet af Gerbers livstidsgaranti - Hvilket bevidner om de ekstreme krav til kvalitet, som Gerber forventer af deres produkter. 

Pålidelighed, innovation og kvalitet har i over de 70 år været hvad Gerbers kunder forventer. Uanset om Gerber anvendel i dagligdagen til at spare tid, redde dagen eller redde liv, så leveret Gerber altid.

Gerber har et tæt samarbejde med Bear Grylls, som uvikler en række produkter sammen med Gerber.
Faktisk er der en hel Bear Grylls Survival serie, som kan købes online her. 

Se en video om Gerber