Uldundertøj

Hvis du er aktiv i naturen, har du helt sikkert prøvet både at fryse og at have det for varmt. Hvis du begynder at bruge tøj i merinould, kan du optimere din krops temperatur, og du vil opleve en følelse af altid at være veltilpas - også ved vekslende aktivitetsniveau.

Rigtig mange forbinder uldtøj med noget der kradser, og som er tykt og tungt at have på. Det er heldigvis ikke korrekt, - du skal bare købe uldtøj i fin kvalitet, og allerhelst merinould. Vores uldundertøj fra Aclima er i den blødeste merinould, og det er yderst behageligt at bære.

Når du skal på eventyr i naturen, kan du med fordel tage flere lag på. Brug f.eks. Aclimas WoolNet eller LightWool som det inderste lag, for at give den optimale isolering og ventilering. Dette kan suppleres med et mellemlag, f.eks. noget i DoubleWool eller WarmWool, som giver rigtig god varme. Til sidst kan du have en skaljakke udenpå, f.eks. regntøj eller lignende. Hvis det er rigtig koldt kan du tage en varm jakke på.

Uanset hvordan du vælger at sammensætte dit beklædningsudstyr i uld, så kan du være helt sikker på, at du ikke bliver skuffet over dit køb af uldundertøj – God fornøjelse!