Aclima Woolnet Hybrid Crew Neck Women - Fudge / Dill / Olive Night - front- outdoorpro.dk
Aclima Woolnet Hybrid Crew Neck Women - Fudge / Dill / Olive Night - back - outdoorpro.dk
Aclima Woolnet Hybrid Crew Neck Women - Fudge / Dill / Olive Night - detail - outdoorpro.dk

WoolNet Hybrid Crew Neck Woman - Fudge / Dill / Olive Night

Aclima

899.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Den ultimative friluftstrøje fra Aclima til kvinder

I denne trøje får du den perfekte blanding mellem to af Aclimas anerkendte serier, nemlig WarmWool og WoolNet. WoolNet-delen holder på kropsvarmen, mens den hjælper overskydende varme med at forlade kroppen ved aktivitet. Netstrukturen hjælper også med at fragte fugt og damp til det næste tøjlag. WarmWool-delene giver dig mere dække og isolation når du er i hvile, men også behagelig varme når der er brug for det. WoolNet Hybrid-serien er oplagt til brug som det inderste lag, og kan med fordel anvendes til vandreture, skiture, jagt og bjergbestigning.

I denne trøje er WoolNettet på ærmerne og den øvre ryg, så du får den bedste isolering og ventilation under brug. Trøjen har ripstrik på skuldrene og den nedre del af ryggen, så du har god komfort hvis du bærer en rygsæk, og så går trøjen lidt længere ned bagtil for at give dig ekstra dækning. Ved sømmene har du en flad syning, så trøjen føles behagelig mod huden, og der er lagt et ekstra lag uld ved albuerne, for at forhindre slitage ved brug. Foruden ovennævnte fordele ved ulden, skal det også nævnes, at uld tørrer meget let, stadig isolerer når det er vådt, og optager meget lidt lugt, så det er nemt at holde rent. Alt i alt får du her en trøje, der er den ultimative friluftstrøje.

Specifikationer

Vægt: 214g i lille størrelse
Materialer WarmWool: 100 % merinould, 200g/m2
Materialer WoolNet: 80 % merinould, 20 % polyamid, 120g/m2
Materialer Rib: 96 % merinould, 4 % elastan, 250g/m2
Micronfiber: 19,5 

Se vores andre produkter fra WoolNet Hybrid-serien her. Du kan også tjekke vores produkter fra WarmWool og WoolNet ud ved at klikke på linkene.

Denne trøje fås også i sort/orange, samt til mænd.

 

 

Relaterede produkter til WoolNet Hybrid Crew Neck Woman - Fudge / Dill / Olive Night

Andre der købte denne, købte også