Dame Uldtrøjer

En varm og komfortabel uldtrøje er en fantastisk beklædningsdel, når du holder af at være aktiv udendørs. Der findes mange forskellige former for uldtrøjer, såsom uldsweatere, uldshirts eller hoodies af blød uld. Shirts og sweatere af uld fås i mange forskellige flotte modeller, med enten mock neck, der varmer om halsen, eller behagelig crew neck, hvor halsen er fri. Hos OutdoorPro.dk finder du et bredt udvalg og mange komfortable uldtrøjer i forskellige farver og designs, der egner sig godt til den aktive, kvindelige outdoorentusiast. 

Mere information om Dame Uldtrøjer

Uldtrøjer til aktive kvinder der elsker friluftslivet

Der er mange fordele ved at iføre sig en god uldtrøje, for eksempel når du kører mountainbike, klatrer, padler eller dyrker andre former for fritidsliv. Uld er et materiale der egner sig særdeles godt til det aktive udeliv, fordi det virker temperaturregulerende. Du kan bære din uldtrøje direkte på huden som base layer, som mellemlag eller sweater udover dit uldundertøj, alt efter hvilken effekt du vil opnå. Vores uldtrøjer er lavet af kvalitetsbevidst merinould. Denne type af uld er særligt behagelig, og har en fantastisk effektiv isolerende virkning. Du vil ikke opleve den som værende irriterende som andre uldtyper, da merionuld ikke kradser. Du kan læse mere om merinoulden her.

Uldtrøjer til kvinder fås i mange varierede designs, der passer til et aktivt fritidsliv. Flere af uldtrøjerne er også meget anvendelige til hverdagsbrug og indendørs aktiviteter. Uldtrøjer, sweaters og shirts i LightWool og WarmWool er meget anvendelige, både som inderste lag, mellemlag eller som yderste lag. Du kan vælge imellem uldtrøjer med og uden hætte, uldtrøjer med enten høj eller lav halsåbning, og mange forskellige farver og designs. Du kan også vælge uldsweaters med praktisk lynlås eller knapper ved halsåbningen. Mange uldtrøjemodeller er både velegnede til hverdagsbrug indendørs og til outdoorsport og udeliv. 

Dameuldtrøjer der holder

En uldtrøje af WarmWool er meget populært til friluftslivet, særligt i årets kølige og kolde måneder. Uldtrøjer af LigthWool egner sig godt i sommerperioden og som base layer. Når du vælger uldtrøjer til kvinder, lavet af kvalitetsbevidst merinould, får du trøjer af et blødt og meget komfortabelt materiale. Merinould  er særligt velegnet hvis du skifter mellem forskellige aktivitetsniveauer, fordi ulden som materiale virker naturligt temperaturregulerende. 

Uldtrøjer af blød merinould er i høj grad resistent over for kropslugte. Merinoulden indeholder naturlige bakterier, der effektivt nedbryder og minimerer kropslugt. Derfor behøver du ikke vaske dine uldtrøjer så ofte som du vasker trøjer af andre materialer. Du kan i stedet hænge din uldsweater eller uldshirt til luftning, hvorefter den igen er klar til brug. Når dit uldtøj skal vaskes, er det vigtigt at du bruger vaskemiddel beregnet for uld, som er produceret med henblik på at vedligeholde dine uldprodukter optimalt. Læs vores vaskeanvisninger her, så er du godt klædt på!