Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

vangedal

Det danske mærke Vangedal er en af de absolut mest benyttede spejderknive i Danmark, og en virkelig god kvalitets slirekniv. Faktisk vil vi gå det så vidt og kalde det et must have spejderkniv. Den karakteristiske skede med ringe til at holde læderet sammen med, er i solid tyk læder, som kun bliver flottere med årenes slidt og brug. På alle modeller er der en lille sikring så slirekniven ikke falder ud. Når den hænger klar i bæltet.
Kvaliteten og slidstyrken er i top, når du vælger din næste Vangedal kniv. Uanset om det er til hverdagen i naturen eller spejderlivet.

Mere information om vangedal

Fra Vangedal finder du både knive til store og små. Faktisk er det en af grundende til at Vangedal tit ses i bæltet hos spejderne rundt omkring i landet. Det er en fordel at man har ens knive, uanset alder, for at kunne være sikker på ens betjening.
Det er naturligvis ikke den eneste grundt. Det er let at mærke hvorfor så mange har Vangedal som deres fortrukne knivmærke. Når du tager en kniv eller dolk i hånden og trækker den ud af den kraftige læderskede, mærker du tydeligt den kvalitet, kærlighed og omtanke der er bag produktet. Kniven ligger godt i hånden, og på de fleste modeller har du fingerstopper, der sikrer at skulle kunde hænder glider, stopper de inden de glider ned over det skabe blad.
Hos OutdoorPro.dk finder du et bredt udvalg, og naturligvis altid de helt rigtige priser. God fornøjelse med din nye slirekniv fra danske Vangedal. Den perfekte spejderkniv og dolk til brug i naturen.