Mærker

Her finder du en logo oversigt over de mærker vi har valgt at forhandle. Det er produkter vi har erfaring med.
Når du kigger mærkerne igennem vil du opleve, at vi har et stort udvalg af mærker i webshoppen, både kendte og mindre kendte. Der findes rigtige mange flere mærker som både er nye eller gamle kendte som og kommer med spændende nye ting i enten beklædning og fodtøj til herrer, damer og børn.

Mere information om Mærker

Kendt outdoor tøj

Inden for kategorien tøj er der Claw Gear, Lundhags, OMM, Outdoor Research og mange flere. Kenskabet til disse mærker er meget forskellige, men en ting er sikker at de forskellige firmaer har alle deres  gode enskaber. 
Leder du efter et bestemt mærke i Outdoor tøj så vi også løbende flere mærker ind.
Om du er til Sort eller Grøn så har nogle af vores producenter også valgt andre farver som er lidt mere vågede. Men du finder også standart farver til militæret som OD eller Multicam. Hvor du med Multicam får et mønstr lavet af Cry Presesion, som det danske forsvar bruger. Det kan også være detaljerne og pasformen, der sætter prikken over i’et.

Mange mærker af soveposer og liggeunderlag

Udover de kendte mærker som Exped, Carinthia og Sea To Summit er der kommet en del flere til, hvor Klymit og Snugpak er nogle af dem som er blevet kendte i danmark. Vi prøver altid ved Outdoorpro at finde nogle nye og spændenene mærker, som sagtens kan være store og veletablerede i udlandet men ikke har fået derers gennembrud i Danmark.

Udstyret vi levere til jer er noget af det bedste eller så er det det bedste til lige det du skal bruge det til. Om du skal sove i shelter her hjemme eller om du er på hunneslæde tur i Grønland. Udstyret skal du være sikker på kan klare det vilde vejr, og det kan vi love dig, at du kan finde her i webshoppen. Det kan mange gange hjælpe selv at ose rundt i webshoppen for at finde lige præcis det udstyr du skal havde med på tur næste gang.

Uld og fritidstøj

En af de vigtigste ting er at du ikke fryser, der bliver sat højest pris på når du skal afsted og nyde naturen. Da den er nem omskiftelig er det vigtig at du kan ændre opsætningen hurtig. Det kan være der bare skal være en lynlås i en trøje så du kan få godt med luft ind på brystet.
Eller at sved og fugt kommer væk fra kroppen så du bliver holdt tør og kroppen kan begynde at varme dig igen hvis du skulle være så uheldig at blive våd.
Inden for uld finder du mærkerne Aclima, Lundhags, og Brynje of norway.


Fodtøj til ture, arbejde og fritid fra velkendte mærker:

Når du kigger efter fodtøj til vandring tracking eller bare hygge, har vi et stort udvalg af Blundstone, Merrell eller bare La Sportiva

 

Er der noget du mangler er du velkommen til at skrive til os på email.